Super Trio: najbrži Internet, najbolji TV paket i najjeftiniji telefon za samo 199 kn

Foto: Press

SVE skupa za samo 199 kuna mjesečno – ili manje!

TKO nudi najjači, a najpovoljniji paket interneta, telefona i TV-a? Vjerovali ili ne, ne jedna od multinacionalnih tvrtki koje se najviše reklamiraju na našem tržištu – nego domaća tvrtka, 100% u hrvatskom vlasništvu. Terrakom nudi najpovoljniji paket interneta, TV-a i telefona u Hrvatskoj – Super Trio za samo 199 kuna mjesečno – a namijenjen je za one koji traže sve, uz što veće brzine, maksimalnu kvalitetu i minimalnu gnjavažu.

I dok je cijena od 199 kuna definitivno najniža u svojoj klasi, trenutačno ćete ju platiti još niže: po akcijskoj cijeni od 79 kuna za prva tri mjeseca.

Ne vjerujete? Priznajemo, zvuči nevjerojatno! Hajdemo zato proanalizirati tu ponudu, točku po točku.

Za početak: internet. Jamči se brzina od 70/14 do 150/20 Mbps – i tako non-stop, a ne samo povremeno – a dakako riječ je o flat rate tarifi što znači da plaćate uvijek isto, bez obzira koliko podataka "trošite" na internetu.

Zatim: TV. Nudi se više od 100 programa; svi su odreda digitalni, gotovo pola u HD razlučivosti. Timeshift funkcija omogućava gledanje programa tri dana nakon emitiranja, a tu su i YouTube i Netflix aplikacije. Šlag na kraju: HBO paket s pet filmskih programa je prvih šest mjeseci besplatan!

Konačno, telefon. Besplatno je telefoniranje prema SVIM brojevima u Hrvatskoj (i u fiksnim i u mobilnim mrežama) te prema fiksnim brojevima u svim zemljama Europske unije – platit ćete samo uspostavu poziva (29 ili 89 lipa po pozivu).

Predobro da bi bilo moguće? Ima li kvaka? Kao i uvijek, ima: ponuda nije dostupna svugdje nego samo ondje gdje je prisutna infrastruktura Terrakoma. Je li dostupna i kod vas – možete provjeriti ovdje. A ako i nije, bez brige: Terrakom će vam do tada ponuditi još uvijek najpovoljnije ponude zato ugrabi svoju priliku i nazovi besplatni telefon 0800 77 66!

Birajmo domaće, birajmo Terrakom!

Pročitajte više