Supertalent: U finale idu Gabriela Braičić, Step'n'Jazz i tip koji guta žilete

Foto: Instagram

VEČERAS su u finale zahvaljujući publici prošli Gabriela Braičić i plesna skupina Step'n'Jazz, a Stevea Starra, mađioničara koji guta žilete i žarulje, u finale je gurnuo žiri. Sva tri nastupa oduševila su i žiri i publiku, a tako smo dobili sedmog, osmog i devetog finalista.

Posljednji večeras nastupili su dečki i cure iz skupine Step'n'Jazz. Plesali su uz Nettin hit Toy, koji je 2018. godine pobijedio na Eurosongu. 

"Pomeli ste pozornicu", kazala im je Maja koja im je nahvalila i kostime.

Stevie Starr na pozornici je gutao žilet, rajčicu, pribadače i žarulje. Od Maje je u jednom trenutku tražio prsten i progutao ga, a onda je pozvao pjevačicu na pozornicu. Progutao je zaključan lokot i obećao Maji da će vratiti prsten zaključan u lokot. I napravio je to. Njegov trik oduševio je sve u dvorani, a žiri ga je šokirano gledao.

Nakon plesne skupine No shame na pozornicu su se popeli Sara i Đurica. 

"Molim vas, zovite me na svoj koncert", kazala im je Martina.

Plesna skupina No shame oduševila je žiri. U točki su plesali i na pjesmu "To me radi" koju izvode Maya Berović, Buba Corelli i Jala Brat. 

"Ovo je moja šalica čaja", kazao je Bilman. "Besramno ste dobri", pohvalila ih je Maja. 

Dečki iz COTA G4 na audiciji su oduševili žiri, a večeras su bili još bolji. Obradili su Beat It u rock verziji, a žiri definitivno nije skrivao oduševljenje. 

"Da smo u Americi, odmah bi krenula turneja", kazala je Martina.

Maks i Đuro odlično su plesali. Nahvalili su ih svi članovi žirija.

Jakob Bergant pokazao je umijeće žongliranja. Na scenu je ovog puta poveo i svoju suprugu Maju i jako se svidio žiriju.

Treći su bili cure i dečki iz Pop rock škole iz Sarajeva. Žiri nije bio oduševljen njihovim nastupom i složili su se da su bili bolji na audiciji. Maja im je kazala da joj je nedostajala njihova sladunjavost od prošlog puta.

Poslije Gabriele na pozornicu se popeo Siniša Hotko. Nakon njegovog trika mnogi tvrde da su i oni zamislili Dansku i antilopu. Jeste li i vi?

Prva je nastupila Gabriela Braičić, cura kojoj je Janko dao zlatni gumb na audiciji. Gabriela je pjevala "This is me", a pokazala je i potpuno novi izgled.

"Ne pamtim kad sam bio ovako nervozan. Uništila si nas na audicijama, ti si jedno čudo prirode. Ta zrelost, glas, emocija. Pjevala si doktorski. Potpuno sam siguran da si u finalu", rekao je Janko. Komplimentima su se priključili i Maja i ostatak žirija.

Pročitajte više