Supertalent: Uz Dubravka Merlića u žiriju Nina Badrić i Enis Bešlagić

U PROCJENJIVANJU i ocjenjivanju kandidata koji će se natjecati u showu Supertalent poznatom novinaru, uredniku i producentu Dubravku Merliću će se pridružiti pjevačica Nina Badrić i glumac Enis Bešlagić. Time je upotpunjen žiri jesenskog showa Nove TV, koji sa snimanjem audicija i potragom za najvećim i najluđim talentima započinje ove subote u Splitu. Uz strogog i pravednog Merlića, kojega već prozivaju hrvatskim Simonom Cowellom, Nina će svojim izvrsnim sluhom birati najbolje glazbene kandidate dok će im Enis Bešlagić tražiti onu zabavniju stranu neophodnu u showbiznisu.

"Nema boljeg nego sjediti, promatrati i kritizirati"

Ovaj će trio uz zasigurno zanimljive kandidate te voditelje Renea Bitorajca i Igora Mešina zabaviti gledatelje i publiku, jer će se show snimati pred punim gledalištima u pet hrvatskih gradova: Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Zadru.

"Nema boljeg nego sjediti, promatrati i kritizirati, napokon sam i ja u ulozi da nekoga mogu ocjenjivati. Taj put selekcije prolaze svi koji su u ovom poslu, a prošao sam ga i ja osobno. Mnogo je talentiranih i treba hrabrosti kako bi netko pokazao što može, najvažnije je pružiti priliku. A ovaj show je upravo to - prilika za dobru zabavu svima i ostvarenje snova za jednog sretnika", objasnio je Enis, hrvatskoj publici najpoznatiji kao Šemso u seriji "Naša mala klinika".

Pročitajte više