Susan Boyle: Laž je da se nikad nisam poljubila, imala sam dečka, ubrzo je napravio dijete drugoj

SUSAN BOYLE, pobjednica Britanskog talenta 2009. godine, demantirala je neke medijske napise koji kruže posljednje dvije godine, a tiču se njenog privatnog života. Kazala je tako u intervjuu za Daily Mail kako nije istina da nikad nije imala dečka i da se nikad nije poljubila: "Imala sam dečka. Svi ti napisi da se nikad nisam poljubila su laž. Za ime božje, pa poljubio me. Moj tata ga nije volio i mislio je da nije pravi za mene, a ja sam bila previše nezrela za održati tu vezu. Voljela sam ga, a on je ubrzo napravio dijete drugoj".

50-godišnja Susan spremna je u svoj život pustiti novog muškarca, ali kaže kako se boji opet biti povrijeđena: "Znat ću kad dođe onaj pravi. Ne želim opet biti povrijeđena. Muškarci su me oduvijek ismijavali. Voljela bih pronaći nekog ljubaznog, nekog tko nije neodgovoran, nekog tko će me tretirati kao ženu".

Pjevačka zvijezda kazala je i kako se nakon pobjede u showu teško nosila sa strahom da će izgubiti svu ljubav i pažnju koju joj je publika pružala te kako je njen najveći problem u životu osjećaj usamljenosti, do kojeg je došlo nakon smrti bliskih joj članova obitelji. "Najveći mi je problem usamljenost, posebice noću. Uvijek sam se bojala samoće. Svi su umrli i prepustili me samu sebi. Prije nekoliko godina redom su mi umrli otac, ujak, sestra, a potom i moja majka", navela je.

Pročitajte više