Susan Boyle očajnički traži pravog muškarca

SELJANKA s glasom operne dive objavila je da u sljedećih godinu dana mora pronaći savršenog muškarca, a uzore kojima će se voditi u potrazi našla je u članovima žirija koji ju je proslavio, Simonu Cowellu i Piersu Morganu. "Simon Cowell zna da sam slaba na njega, ali i na Piersa Morgana. Svakako, Simon i Piers su moji tipovi muškaraca", kaže Boyle i priznaje da u slavi i blagostanju iskreno uživa.

Živčani i emocionalni slomovi su iza nje, "I Dreamed A Dream" se prodaje van svih očekivanja i melje glazbene ljestvice, dotjerala je svoj zapušteni izgled, a Britanci je toliko vole da ju je jedna TV postaja pokušala spojiti s muškarcem za kojeg su mislili da bi mogao odgovarati reality atrakciji. Međutim, ona je to odbila.

"Navodno je taj čovjek bio jako dobar i pristojan, no sama se moram pobrinuti za sebe", izjavila je Susan i obožavateljima udijelila jedan savjet: "Moj savjet svim onima koji se usude živjeti svoj san jest da nikada i nipošto ne odustaju od cilja. Ako ja mogu, svatko može ostvariti ono o čemu je uvijek sanjario", poručuje.

"Sanjam o sigurnosti i tome da ću jednoga dana naći pravu osobu koja će me usrećiti, ali i da ću ja nastaviti usrećavati druge ljude svojom glazbom", ponovila je još jednom Boyle.

Pročitajte više