Tajči o Severini: Bila mi je draga, ali se u svojoj slavi nisam imala vremena družiti s ljudima

NEKAD Tatjana Matejaš, a danas Tatiana Cameron, vratila se iz SAD-a u Hrvatsku kako bi održala turneju "Ludujmo s dušom". Nekad jedna od najvećih zvijezdi s ovih prostora o svom odlasku na vrhuncu karijere za InMagazin je rekla: "Nikad nisam išla za slavom, tako da i kad sam je ostavljala - nije mi bilo žao. Shvatila sam da će me imidž te Tajči, koja je postala više imidž nego osoba, da će me jednostavno ugušiti".

Prema nekima Tajči nije željela imidž seks ikone koji joj je nametan, a prema drugima je otišla jer nije dobivala onoliko novca koliko je zaslužila, ali ni danas o tome ne voli govoriti: "Radije volim to sve zaboraviti i uopće ne petljati se u to. Zato mi se i sviđa u Americi, koliko zaradiš, toliko imaš i sve je čisto". Tajči kaže i kako je ne diraju zluradi komentari poput onih da se u Hrvatsku vratila zbog novca: "Da živim zbog komentara, moj život bi bio sasvim drugačiji". Kaže kako u Americi ona i njena obitelj žive dobrim, skromnim, ali duhovno bogatim životom.

Osvrnula se i na "crnu Tajči" Severinu, koja je po mnogima, najviše profitirala njenim odlaskom sa scene. Tajči i Severina su se upoznale 1988. godine u backstageu Zagrebačkog festivala. "Bila je mlađa od mene i tad je tek kretala na put i bila mi je draga kao tako mlada djevojka, ali ja se u svojoj slavi nisam imala prilike i vremena družiti s ljudima", ispričala je Tajči.

Pročitajte više