Tatjana Jurić se udaje za Vedrana Ješea

ATRAKTIVNA RTL-ova voditeljica Tatjana Jurić opovrgnula je glasine o kraju svoje veze s Dinamovim igračem Vedranom Ješeom, koji je trenutno na posudbi u Interu. Kako piše 24sata, Tatjana je otkrila da se planira iduće godine udati za Vedrana s kojim bi htjela imati barem troje djece.

"Naša veza je od početka ozbiljna, nikada nismo našu privatnost koristili za samopromociju." - objašnjava Tatjana te dodaje kako je njihova veza nakon dvije godine hodanja ušla u zreliju fazu u kojoj planiraju vjenčanje.

Popularna TV voditeljica i 24-godišnji nogometaš sudbonosno DA bi trebali reći iduće godine, ali budući da se radi tek o planovima, još nije poznat datum vjenčanja. Ono uvelike ovisi u Vedranovim obvezama u klubu.

"U planu imamo troje djece i to su normalna razmišljanja jednog mladog zaljubljenog para." - kaže 22-godišnja Tatjana koja se kani primiti učenja i što prije diplomirati na Fakultetu političkih znanosti na kojem studira međunarodnu politiku i diplomaciju.

Spomenimo da je Tatjana u siječnju ove godine rekla kako još ne razmišljaju o braku i vjenčanju već da ona i Vedran jednostavno uživaju jedno u drugom. No, čini se da se Tatjana odlučila, a i Vedran nema više sumnji, pa ćemo možda dogodine u ovo doba pisati o trećem članu obitelji Jurić - Ješe.

Pročitajte više