Tina Katanić: Boli me đon za kvalitetu!

"NAJVIŠE volim otići u Tursku i cjenkati se", rekla nam je manekenka Tina Katanić na predstavljenoj kolekciji za jesen i zimu 2008/09 modne marke Soaked in Luxury, još jedne u ponudi modne kuće Varteks. Revija koja je sve samo ne uobičajena, ponajviše zbog glazbene kutije i paradiranja klauna između izlazaka manekenki na pistu, posebno je razveselila Tinu jer kako kaže, vratila ju je u djetinjstvo. "Oduševljena sam i ova revija mi je uljepšala tjedan. Mislim da bi trebalo biti više takvih revija jer su se ljudi zasitili vidjeti manekenku koja odsutno prošeće i vrati se natrag. Ovo je svježe i zanimljivo", kaže Tina Katanić.

Otkrila nam je još kako ne voli trošiti puno novca na odjeću, već će radije uštedjeti novac i kupiti si laptop. "Boli me đon za kvalitetu. Pa neću valjda jedne cipele nosit deset godina. Ne treba se povoditi za masom", rekla nam je sa smiješkom Tina Katanić kojoj su se modeli iz ove kolekcije svidjeli iz razloga što je to "vječna klasika koju svaka žena treba imati u ormaru". Njezin najdraži odjevni predmet su torbice, koje voli i sama ukrašavati sa detaljima. 

Osim Tine, reviju je nosila manekenka Vedrana Linardić kojoj je odjeća vrlo udobna i lijepa. "Svidjela mi se kolekcija i svakako bih htjela imati neke od ovih odjevnih komada u ormaru", rekla je Vedrana koja svoju odjeću kupuje najviše u Mangu ili Zari. Voli pratiti trendove, ali nije rob nekih marki.

U malobrojnoj publici, zapravo u prvom redu našle su se Indexova blogerica Sonja Kovač i odnedavna sportska novinarka Lana Banely. "Jako mi se svidjela revija. Da mogu, kupila bih cijelu kolekciju", oduševljena je bila Lana. Obje kažu kako su im najdraži odjevni komadi traperice i štikle, no priznaju da nemaju najdražih brendova i marki odjeće. Modna čarolija, kolekcija koja je namijenjena mladim, sofisticiranim ženama, nije baš bila upotpunjena modnim zvjezdicama u publici, ali svejedno je uspjela oduševiti sve prisutne.

A.M.
Foto: Kristijan Horvat

Pročitajte više