"Prijetio je da će me razbiti": Stallone tjerao tinejždericu na seks s njim i tjelohraniteljem?

Foto: Guliver Image/Getty Images

1986. GODINE Sylvester Stallone bio je optužen za seksualno zlostavljanje od strane jedne 16-godišnjakinje, a Daily Mail došao je do policijskog izvješća u kojem su navedene sve njezine optužbe.

Stallone je tad imao 40 godina i u Las Vegasu je snimao film "Over the Top". Djevojka je baš u to vrijeme odsjedala u hotelu u kojem je bila i filmska ekipa te je preko glumca Davida Mendenhalla upoznala Stallonea. Sretala ga je svakodnevno, jednom prilikom joj je dao autogram i upitao je koliko ima godina.

Kad mu je odgovorila da ima 16 godina, on ju je upitao "kako ima takvu građu". Tijekom jednog od takvih susreta, jedna njezina prijateljica dobila je poljubac u obraz od slavnog glumca, na što je tinejdžerica, čiji je identitet nepoznat, upitala glumca može li i ona dobiti poljubac.

On joj je na to navodno odgovorio da će joj kasnije dati poljubac kakav neće moći zaboraviti. Sljedeći dan tinejdžerica se ponovno vratila da joj Stallone da još jedan autogram za prijateljicu i tamo je srela njegovog tjelohranitelja Michaela De Lucu koji je u to vrijeme imao 27 godina. On ju je navodno tad pitao što bi učinila kad bi joj se Stallone nabacivao.

Ona je odgovorila da bi se vjerojatno i ona nabacivala njemu, nakon čega joj je De Luca dao ključeve glumčeve sobe i rekao joj da ode na 27. kat, gdje se soba nalazila, čim prije. Te noći tinejdžerica je došla na 27. kat hotela i susrela se sa Stalloneom i tjelohraniteljem. Glumac ju je odveo u sobu, skinuli su se i počeli se seksati, dok je tjelohranitelj bio u kupaonici, stoji u izvješću. Djevojka je izjavila da je Stallone samo "malo ušao u nju" te da se "nisu zapravo seksali do kraja". Navodno joj je tad rekao da je "veoma uska" i pitao ju je li se ikad seksala s dva muškarca u isto vrijeme. 

Ona mu je odgovorila da nije, a Stallone je nakon toga otišao po tjelohranitelja u kupaonicu. Navodno ga je pitao želi li "da mu ga djevojka popuši", nakon čega je, tvrdi djevojka, De Luca gurnuo njezinu glavu prema svom penisu. 

Tvrdi da ju je tjerao da ga oralno zadovoljava nekoliko minuta prije nego što je penetrirao u nju. Zatim je došao Stallone i navodno joj također gurnuo glavu prema svom penisu i natjerao je da i njega oralno zadovolji. Nijedan od njih nije ejakulirao u nju, no djevojka je u izvješću navela da ju je Stallone pitao želi li vidjeti ejakulaciju te svršio ispred nje.

Nakon što se odjenula, Stallone joj je navodno rekao da su njih dvojica oženjeni te da ne smije nikome ispričati što se dogodilo jer će joj "razbiti glavu". Navodno su se obojica počeli smijati nakon što joj je glumac to rekao. 

Policija je u izvješću zabilježila da je djevojka tijekom ispitivanja bila veoma uznemirena te da je plakala. Policiji je rekla da vjerojatno ne bi podnijela prijavu da je u sobi bila samo sa Stalloneom, no da nije željela i tjelohranitelja u sobi. Kad se on pridružio, počela se osjećati veoma uznemireno, otkrila je te dodala da nije htjela nikakav seksualni kontakt s njim, no da se osjećala kao da nema izbora. 

Naglasila je da tu nije bilo fizičke prisile, no da se osjećala preplašeno. Na pitanje želi li podnijeti tužbu protiv glumca i tjelohranitelja, djevojka je odgovorila da "iako se osjeća posramljeno i poniženo, ne želi". "Bojim se i sramim se, ne želim više pričati o tome", rekla je tad.

Inače, Michael De Luca preminuo je 2013. godine nakon što ga je upucala kalifornijska policija.

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Sylvestera Stallonea, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Sylvester Stallone.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više