"Tko dokaže, dobiva ga besplatno": Provjerite zašto je ovaj Golf apsolutni hit među oglasima

Foto: Index Oglasi

SVAKI ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo dvije nekretnine i tri automobila. Stan na zagrebačkoj Trešnjevci je jako lijep i povoljan, a kuća u Rugvici prodaje se već za 500 eura po metru kvadratnom. U kategoriji osobnih automobila i ovaj put su najviše pregleda skupili njemački automobili. Atraktivni BMW serije 5 i žestoki Audi S6 skupili su velik broj pregleda, ali posebno se istaknuo povoljni VW Golf III. Vlasnik automobila tvrdi da će ga dati besplatno onome tko dokaže da u njega nije uloženo barem 5 tisuća eura!

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani preko 40 tisuća puta!

5. BMW 530d

Ovaj vrhunski BMW serije 5 kompletno je složen u redizajn i izgleda zaista prekrasno. 530D model proizveden je 2004. godine i od tada je prešao 316.000 km, ali i dalje je iznimno dobro očuvan. Pokreće ga motor od 224 konjske snage, a dolazi sa svom mogućom opremom osim šibera i Head Up displaya. Auto ima Dynamic Drive ovjes te orginal felge od magnezija od M6. Vaš je za 10.900 eura.

4. Stan u Zagrebu

Ovaj prekrasni stan se nalazi na Trešnjevci na drugom katu manje stambene zgrade, a sastoji se od sobe, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice i hodnika. Velik je 30 metara kvadratnih, odmah je useljiv, a prodaje se potpuno namješten po cijeni od 45 tisuća eura. Grijanje je centralno etažno plinsko, a orijentacija stana je zapad – sjever. Dječji vrtić i autobus su od stana udaljeni jednu minutu hoda dok je do škole i tramvaja potrebno šetati tek nekoliko minuta više.

3. Kuća u Rugvici

Bez obzira na to što nam oglašivač nije dao previše informacija, ovaj oglas izgleda jako zanimljivo! Kuća je u odličnom stanju, ima sve priključke i odmah je useljiva. Nalazi se u naselju Čista Mlaka, ima dva kata i garažu i definitivno se isplati pogledati ju. Cijena ove kuće od 200 m2 koja dolazi sa svim namještajem iznosi okruglih sto tisuća eura.

2. Audi S6

Ovu Audijevu zvjerku od 435 konjskih snaga jednostavno se mora pogledati! S6 iz 2007. godine dolazi s full opremom, prešao je 170.000 kilometara, a pod haubom se nalazi strašni 5.2 V10 motor. Oglašivač tvrdi da je auto garažiran te uredno održavan i uvijek servisiran kod ovlaštenog servisera. Za njega traži 15 tisuća eura.

1. VW Golf III

"Tko ne vjeruje da je u auto uloženo preko 5.000 eura neka dođe i dokaže, auto dobiva besplatno!” - vlasnik je na ovaj zanimljiv način odlučio predstaviti svog Golfa iz 1993. godine. U oglasu je detaljno opisao što je sve na autu mijenjano, a tvrdi da auto i nakon 268.000 prijeđenih kilometara perfektno vozi. Da biste kupili automobil potrebno je izdvojiti 1.500 eura.

Pročitajte više