Tko su trenutno najeksponiranije hrvatske zvijezde bez pokrića?

KOLIKO ste se puta zapitali kako se hrvatske (ali ne samo hrvatske) "zvijezde" bore za svoje mjesto pod estradnim nebom i koliko je zapravo teško doći do naslovnice ili petnaest minuta televizijskog etera? Javne svađe i prozivanja, sudjelovanje u reality showovima, valjanje gluposti pred kamerama, "slučajna" ispadanja "bitnih" dijelova tijela pred fotografima, domaći porno uraci, brakovi s poznatim sportašima, ukratko, postoji mnoštvo puteva, a svi vode k istom cilju - petnaest minuta slave.

Prva i najjednostavnija metoda, kojoj su pribjegle Ivana Balić, bivša supruga rukometaša Ivana Balića i pjevačica Vlatka Pokos jest i najstarija i najprokušanija, udaja za bogatog i(ili) eksponiranog muškarca, koji ako je k tome, kao u slučaju Balić, i nacionalno blago, ne može završiti kao promašen pothvat. Iako Ivana već odavno nije Balić, i iako u svom životu ne radi više-manje ništa, osim što neprekidno priča o toliko željenom upisu na fakultet, svoj medijski prostor stanovita gospođa zauzima periodično, ali ipak redovito.

Jelena Urukalo: Ja sam oduvijek poznata u modnom svijetu!

"Slavna" priča Jelene Urukalo koju je ispričala svojim bivšim sustanarima farmerima, "kako je ona oduvijek poznata u modnom svijetu" da nije tragična bila bi komična, ali Jelena je ipak bila dovoljno poznata da si nabavi kartu za Farmu Nove TV i puna tri mjeseca svakodnevno obitava na malim ekranima i u ostalim medijima. Međutim, nitko ne zna zašto, osim ako uračunamo pobjedu u reality showu "Story Supernova Multitalents", u kojem je Jelena valjda pokazala neki od svojih talenata koji ne uključuju ogovaranje i mužnju krava, ali koji su oni, do dana današnjeg nije otkriveno.

Gotovčevi: "Hrvatske manekenke se bave prostitucijom!"

Simona i Ante Gotovac gotovo su školski primjer kako samo jedna jedina rečenica izrečena pred novinarima može promijeniti nečiji život. "Neke manekenke se bave prostitucijom", i evo ga - postali su stalni gosti trač rubrika svih medija, pa čak i dobili vlastiti "reality show" preko kojeg su tražili dadilju, čiji se život i odnos prema odgoju male Gabrijele Gotovac i dalje budno prati.

Ella Dvornik - too cool for school!

Ella Dvornik još je jedna zvijezda stasala iz reality showa po uzoru na čuvenu američku obitelj Osbourne - mama požrtvovna kućanica i svestrana biznismenka, tata ocvali pjevač koji se odavno pozdravio s ozbiljnom karijerom, malo obiteljskog zaleđa u obliku djeda koji je bio slavan, poznat i priznati glumac - hrvatskoj javnosti koja je (još uvijek) željna skandala i nečijih tuđih života sve ovo sasvim je dovoljno da stvore "zvijezdu".

V.V.
Foto: Index, Nova TV

Pročitajte više