To sam ja: Izbila žestoka svađa na nacionalnoj osnovi

IAKO je do kraja balkanskog reality showa "To sam ja" ostalo samo 12 dana i činilo se da će sve proći bez nacionalnih prepucavanja, između Albanca Admira i Makedonca Dragog izbila je žestoka svađa, koja je kulminirala Admirovom izjavom kako "ima plan zaklati Dragog na spavanju".

Dragi i Admir su se i ranije često svađali, ali njihova međusobna netrpeljivost je kulminirala u utorak, kad su se počeli vrijeđati na nacionalnoj osnovi.

Tako je Admir prijetio Dragom da će ga ubiti, te dodao kako već "odavno ima plan zaklati ga na spavanju". Svi ukućani su bili u šoku te su pokušavali primiriti dvije sukobljene strane.

Prestrašila se čak i Dijana, koja je ispala iz showa, pa je tako zvala sve moderatore kako bi dobila uvid u situaciju, budući da se boji da bi se njezinom Miri moglo nešto dogoditi.

Slovenac Miro se ne odvaja od pivske boce, što je neke kandidate natjeralo na razmišljanje da Miro ima ozbiljnih problema s alkoholom, naročito zato što se uvijek svađa s Makedonkom Janom kad popije previše, pa ju je tako u utorak optužio za prekid Edisove veze.

Kandidati su nastupili na koncertu najpoznatijeg albanskog pjevača Adriana kao plesači te dobili velik pljesak publike. Najboljima su se na plesnom podiju pokazale hrvatska predstavnica Josipa, te Makedonka Jana.

U Skopje je na mjesto moderatora došao i dojučerašnji kandidat Edin, koji se u svom prvom TV angažmanu izvrsno snašao.

Pročitajte više