Tom Cruise i Katie Holmes tvrde da su još uvijek par

HOLIVUDSKA superzvijezda Tom Cruise i njegova kolegica Katie Holmes s kojom čeka dijete su protekli dan proveli uporno demantirajući svetovalentinsku "čestitku" koju im je u najnovijem broju bio uputio časopis "Life & Style".

Časopis, citirajući izvore među prijateljima dvoje glumaca, tvrdi da je romansa - ovjekovječena Cruisevom skakanjem po fotelji u showu Oprah Winfrey - došla do svog kraja.

Cruise i Holmes su se navodno dogovorili da će otkazati vjenčanje, odnosno da će održavati privid veze sve dok Cruiseov novi film "Nemoguća misija III" ne bude imao premijeru u kinima. Nakon toga će se razići, s time da će imati zajedničko skrbništvo nad djetetom koje će se roditi u proljeće.

Još dok se časopis pojavljivao na ulicama, Cruise je već izdavao priopćenja za tisak u kojima tvrdi da su svi napisi o raskidu "zlobna laž". Cruise je, inače, prošle godine na sebe navukao antipatiju dijela javnosti iznošenjem ekstremnim scijentoloških stavova, odnosno oštrom kritikom psihijatrije i svojih kolega koji probleme mentalne prirode nastoje rješavati lijekovima.

Cruisea već od ranije prate glasine o homoseksualnosti, koje su se nadovezale na trudnoću Katie Holmes - do koje prema zlim jezicima nije došlo na tradicionalni način. "Life & Style" je, pak, dao još jednu izjavu u kojoj tvrdi da još uvijek iza svoje priče stoji "100 posto".

D.A.

Pročitajte više