"Tom Cruise je mentalni bolesnik!"

DOKTOR Drew Pinsky, koji se pojavljuje i na američkom reality showu "Celebrity Rehab", za posljednje izdanje časopisa Playboy napisao je članak u kojemu stoji da je glumac Tom Cruise mentalni bolesnik "jer je to jedini način na koji se može objasniti njegova zaluđenost scijentološkim kultom čije teze Tom agresivno promovira".

"Većina slavnih koji se tako čudno i problematično ponašaju imaju mentalnih problema što je, bez ikakve sumnje, najčešće trauma iz djetinjstva. Savršen primjer toga je Tom Cruise, jer zašto bi inače netko pristupio okultnom okruženju nečega poput Scijentologije? Mislim da je to samo pokazatelj velike praznine koju on nosi u sebi čiji je uzrok najvjerojatnije nekakva trauma iz djetinjstva, možda je bio žrtva zlostavljanja ili pak običnog zanemarivanja", napisao je u svom članku doktor Pinsky.

Na ovakve optužbe odgovorio je sam Tom, koji je preko svoga odvjetnika Berta Fieldsa poručio kako je Pinsky samo željan medijske pažnje, te je njegovu dijagnozu nazvao nacističkom. "Dr. Drew Pinsky nekvalificirani je televizijski izvođač gladan medijske pozornosti koji očigledno nema pojma što i o čemu govori. Toliko je neprofesionalan u svojim dijagnozama osoba koje nije niti upoznao da je to groteskno. Nije u redu što širi apsurdnu propagandu o tome kako su svi sljedbenici Scijentologije mentalni bolesnici, a zadnji put smo takvo smeće od izjava čuli od nacista Joseph Goebbels", poručio je Bert Fields, nakon čega se oglasio glasnogovornik poznatog televizijskog doktora koji se ispričao za izjavu koja je uvrijedila ekscentričnog glumca.

"Iako je jasna namjera gospodina Fieldsa bila da okleveta i diskreditira Pinskyja, doktor nipošto nije iznio lažu dijagnozu o Scijentologiji ili Tomu Cruiseu, već je Cruisa upotrijebio samo kao primjer poznate osobe koja na javnost prenosi svoja uvjerenja. Još jednom ponavljam, Dr. Drew nije imao nikakvih namjera svojim izjavama naštetiti gospodinu Cruiseu", rekao je doktorov glasnogovornik.

K.H.

Pročitajte više