Tom Cruise suprugu Katie prisilno zatvorio u scijentološki kamp?

GLAVNI omraženik Hollywooda Tom Cruise, svoju ljubljenu ženicu Katie Holmes na silu je zatvorio u rigorozni scijentološki kamp na preodgoj i dodatno usavršavanje, navode svjetski mediji. Nakon dva propala braka, Cruise se svojski potrudio da si nađe savršenu ženu savršeno posvećenu scijentologiji, i zaista je odlučan da mladu i zelenu Katie Holmes zapečati kao takvu.

Katie je brzinom svjetlosti na ubrzani scijentološki tretman ekspedirana u Gold Base u Hemetu, supertajno scijentološko središte usred kalifornijske pustinje, kako bi u tri dana prošla ubrzani vjerski tečaj, vježbe jačanja duha i duhovno pročišćenje. Tretman se sastoji od niza različitih testova, ispovijedi, psihičkih izazova te čitanja popratne literature.

Jedan od izvora iz scijentološkog kampa "pokleknuo" je pred nasrtljivim novinarima i otkrio kako Tom inzistira na "duhovnom pročišćenju" kao temeljnom načinu života kojeg se religiozno drži pa ni od svoje supruge ne očekuje ništa manje.

Tom se povjerio Opri!

Katien intenzivni scijentološki tretman se u nekoliko zadnjih tjedana naglo ubrzao - navodno zbog Kateine želje da se u New York preseli bez fanatičnog supruga, ali Tom je glumičine planove sasjekao u korijenu i poslao ju na intenzivno ispiranje "suludih" ideja iz glave kako joj takvo što ne bi više palo na pamet.

U međuvremenu Cruise je, barem u javnosti, uspio savladati svoju nepredvidljivu narav, pa ga je televizijska kraljica, tri godine nakon slavnog "zaljubljen sam!" skakanja po sofi Oprinog studija, u zadnjem intervjuu uspjela zadržati u sjedećem položaju. Za potrebe posebnog izdanja Oprah showa, čije je prikazivanje u SAD-u zakazano za petak, Cruiseovi su otvorili vrata svog snijegom prekrivenog doma. Tom je Opri odgovarao na pitanja vezana uz kontroverznu scijentologiju, svojih 25 godina rada na filmu i životu s krhkom i uplašenom Katie Holmes.

V.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više