Tonči Huljić objavio fotku s vjenčanja Hane i Graše: Evo malo glumim manekena

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

NEKOLIKO dana nakon vjenčanja njegove kćeri Hane, oglasio se i Tonči Huljić objavom na Instagramu.

Huljić je na Instagramu objavio fotografiju s kćerine svadbe koja se održala prošlog vikenda u Splitu na kojoj pozira u odijelu.

"Evo malo glumim manekena, jer je Duška napravila izuzetan posao tj. odijela za meni dvije važne prigode: premijeru Mise i udaju kćeri... Moj izgled odsad je u njenim rukama i za svjetsku premijeru crossover showa Mediteraneo (i sve ostale)", napisao je Tonči u opisu objave.

Njegov izgled se očito svidio njegovim pratiteljima koji su mu ostavili brojne pozitivne komentare, kao i čestitke zbog vjenčanja.

"To je taj prepoznatljiv Tonči-stil, odličan, a najvažnije da se Vi u tome dobro osjećate, onako ka' svoj u svome", "Čestitam na svemu od srca, jer je sve po mjeri, i u mjeri, to je taj gen", "Odlično, čestitke za privatno a posebno za Misu-obožavam", "Čestitke barba Tonči vama i gospođi", pisali su mu pratitelji.

Podsjetimo, Hana i Petar vjenčali su se u subotu u 19 sati pred članovima obitelji i najbližim prijateljima. Graši su kumovi bili umirovljeni košarkaš Dino Rađa i chef Tomaž Kavčič, dok je Hana za kumu odabrala Domenicu. Svadbeno slavlje održalo se u jednom ugostiteljskom objektu na Sustipanu, daleko od očiju javnosti.

Pročitajte više