Tončica Čeljuska pohvalila se novim hobijem: U prilično sam zapuštenom stanju, ali...

Foto: Facebook

TONČICA ČELJUSKA pohvalila se novim hobijem na Facebooku.

Voditeljica HRT-ova showa U svom filmu na Facebooku je podijelila fotografiju u boksačkim rukavicama te otkrila kako se odlučila posvetiti fizičkoj formi.

"Cijeli život nešto novo učim. Coaching, thera healing, neurolingvističko programiranje! Završila sam nekoliko edukacija i tečajeva o osobnom razvoju, pročitala hrpu knjiga - a sve kako bi razumjela sebe, pa i druge. Pomaže meni, ponekad i drugima. Osobna promjena je izuzetno zahtjevna tema, jer nije lako mijenjati kriva uvjerenja, iako nam škode. Ponekad su potrebni dugi mjeseci introspekcije i treninga drugačijih obrazaca", započela je svoju objavu 52-godišnja voditeljica.

"Međutim, sve te godine sjedim. Mozak radi, ali mišići atrofiraju. Odnedavno sam krenula na trening s osobnim trenerom! I tu će trebati mjeseci rada, jer sam u prilično zapuštenom stanju. U coachingu se uči da svoju odluku treba objaviti jer onda imate neku vrstu obveze da pred svijetom održite obećanje. Dakle objavljujem da sam
odlučila biti fit, to je za mene najveći mogući izazov i mogu reći da je pravi iskorak iz zone sigurnosti! Sad umjesto asertivne komunikacije učim kako raditi plenk i marince, a bome i kako nockautirati protivnike. Ko preživi, pričat će", napisala je te dobila brojne pohvale za svoju odluku, ali i za fotografiju.

Pročitajte više