Tony Cetinski skinuo Foxa kako bi pokazao kako izgleda prava zvijezda!



Gdje su Tony Cetinski, Jelena Radan i Goran Lisica Fox – tu je i stotine kandidata koji se nadaju mjestu na hrvatskom zvjezdanom nebu. Tako je bilo i na prvoj audiciji u Opatiji, u hotelu Ambasador, gdje su se okupili mladi talentirani pjevači, što novi, a što oni stari, koji su hrabro stali pred strogi žiri i pokazali što znaju.
Dok su neki od kandidata pokazali zavidno znanje u pjevanju, neki su imali druge prioritete, poput kako dodirnuti Jelenu Radan ili kako Tonyju izjaviti ljubav uz bombonijeru! Mnogi su bili hrabri i pred žiri stali prehlađeni, no to ih nije omelo da prođu u drugi krug. Niti žiriju među sobom nije bilo dosadno, pa je tako Tony u jednom trenutku otkopčao Foxovu košulju, ne bi li jednom od kandidata pokazao što znači biti srčan!


Kao i lani, kandidati Rijeke i Kvarnera žiri su iznenadili raznolikošću i nekonvencionalnošću, pa s toga ne čudi da je među njima bilo i onih koji su čak priznali da su, u doglednoj budućnosti, odlučili promijeniti i spol jer im bolje 'leže' muške pjesme! Neki su se uspjeli posvađati sa žirijem, a neki su pak dobili drugu šansu pa su dva puta pokazali svoje pjevačko umijeće. Suze i smijeh, svađe i ljubavi - ničega nije nedostajalo na prvoj audiciji druge sezone velikog glazbenog showa, pa jedino što možemo očekivati 5.i 6. listopada u Osijeku, gdje će se održati druga audicija jest mnoštvo novih iznenađenja.

Pročitajte više