Trči po 20 kilometara: Uska haljina otkrila tanašnu figuru slavne glumice

Foto: Guliver Image/Getty Images

GLUMICA Renee Zellweger (50) posljednjih tjedana promovira svoj hvaljeni film "Judy", koji govori o Judy Garland. Film je svoju europsku premijeru doživio u Londonu, a Renee je za nju izabrala usku ružičastu haljinu dizajnerice Emilije Wickstead, koja je isticala njenu tanašnu figuru.

Silom vremenskih prilika uz haljinu je morala kombinirati šareni kišobran jer je, nimalo iznenađujuće, u Londonu padala kiša.

Embed from Getty Images

Renee u filmu rekreira posljednju godinu Judyna života, koju su obilježili bolest, novčani problemi i ovisnost o tabletama. Stoga su njene izvedbe u Londonu bile popraćene nimalo pohvalnim kritikama, što ju je dodatno guralo u depresiju.

Iako je najpoznatija po ulozi punašne Bridget Jones, Renee medijske stupce češće puni zbog svoje iznimno vitke linije. Njeni prijatelji medijima su ispričali da svakodnevno vježba po dva sata, a ponekad istrči i 20 kilometara.

Embed from Getty Images

Prije pet godina naveliko se pričalo i pisalo o njenom izgledu nakon što se na crvenom tepihu pojavila potpuno izmijenjenih crta lica.

Pročitajte više