Trećerazredna fotomontaža Cece i premijera Kosova izazvala "pomutnju" na Balkanu

NETKO se u Kosovu po prvi put malo zanio u fotošopu i izazvao pravu pomutnju, koja je došla i do zapada, uglavnom nasmijavajući sve koji su vidjeli jeftinu fotomontažu. Kosovske novine, ili kako ih srpski Kurir zove, "šiptarski štampani mediji", objavile su montažu Cece Ražnatović i kosovskog premijera Hasima Thaqija, a teorije zavjere počele su nicati kao gljive poslije kiše.

Tko bi normalan na temelju ove "fotografije" povjerovao da su se "srbijanska diva" Ceca Ražnatović i novi premijer Kosova Hasim Thaqi sreli u javnosti? Vjerovali ili ne, ima onih koji su nasjeli na jeftini pokušaj političke provokacije i vijest prenijeli kao "neviđeni skandal".

Najdalje u nagađanjima otišao je srpski Kurir: "Šiptarski štampani mediji na Kosovu ovih dana su objavljivali fotografije na kojima se vidi naša najveća folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović u zagrljaju premijera kvazidržave Kosovo Hašima Tačija".

"Iako je udovica Željka Ražnatovića Arkana Ceca u Prištini vrlo popularna, postavlja se pitanje hoće li naša pjevačica nakon objavljivanja ovih fotki i dalje biti - Ceca nacionale", nastavlja Kurirov novinar. Srpski tabloid dodaje i kako osoba koja je fotomontažu donijela u medije tvrdi da je "snimljena" u zapadnoj Europi, a navodno je uz ovaj "fotošop biser" donijela i druge fotke koje povezuju Cecu i kosovskog premijera.

M.A.
Foto: Kurir

Pročitajte više