Trudna Catherine Zeta Jones želi pjevati na dodjeli Oscara

IAKO liječnici irskoj glumici koja je postala hollywoodska zvijezda zbog kasne trudnoće ne preporučaju previše uzbuđenja ona želi ostati prava profesionalka.

Predviđa se da bi trebala roditi dva tjedna nakon svečanosti dodjele zlatnih kipića ali za svaki slučaj pred vratima dvorane čekati će kola hitne pomoći.

Tradicija je da se hitovi nominirani za najbolju pjesmu iz filma izvode uživo, a Zeta je sa svojom kolegicom Renee Zellweger nominirana s pjesmom "I Move On" iz musicala "Chicago" pa se namjerava pojaviti na pozornici.

Pored njih U2 će pjevati pjesmu iz filma "Gangs Of New York" i Paul Simon iz "The Wild Thornberrys" dok se željno očekivan od mlađe publike rapper Eminem ipak neće pojaviti na sceni s pjesmom "Lose Yourself".

Poznato je da su mu organizatori uvjetovali nastup izbacivanjem psovki iz njegovog hita,a on im je nakon toga uvrijeđeno odgovorio da se neće ni pojaviti na dodjeli Oscara.

Zeta neće biti jedina osoba koja je pjevala za vrijeme kasne trudnoće jer je i pjevačica grupe "Atomic Kitten" Natasha Hamilton nastupala nedugo prije svog poroda.

Pročitajte više