Tviteraši ljuti na Rihannu jer je na reviji angažirala Johnnyja Deppa

Foto: EPA

JOHNNY DEPP gostovat će na sljedećoj Rihanninoj reviji donjeg rublja Savage X Fenty, potvrdio je izvor za BuzzFeed. Iako nije poznato koju će točno ulogu imati na reviji, Rihannu mnogi već prozivaju da "nema kontakta sa stvarnosti". Smatraju da, unatoč sudskoj presudi, i dalje nije očišćena ljaga s Deppova imena.

"Savage X Fenty već je promašaj, a Johnny Depp samo je još jedan primjer koliko je Rihanna zapravo izgubljena", rekla je jedna korisnica Twittera, dok se Deppovi obožavatelji vesele ponovnom povratku glumca pod svjetla reflektora. 

"To što je Rihanna pozvala Johnnyja Deppa na svoj nastup je tako jako jebeno čudno. Nema ni jednog pristojnog milijardera na ovom planetu, a Rihanna samo, nažalost, nastavlja taj trend'', napisao je drugi tviteraš.

Umalo izgubio sve zbog optužbi za obiteljsko nasilje

Vijest o Deppovom angažmanu na reviji stigla je pet mjeseci nakon završetka suđenja na kojem je njegova bivša supruga Amber Heard optužena za klevetu.

Naime, Heard je 2018. godine, dvije godine nakon što se razvela od Deppa, u komentaru za Washington Post napisala da je bila žrtva obiteljskog zlostavljanja. Nakon šest tjedana sudske bitke porota je presudila da Heard Deppu mora platiti 15 milijuna dolara zbog tvrdnji da ju je fizički i seksualno napao u više navrata.

Depp je u međuvremenu zbog optužbi za obiteljsko nasilje izgubio ulogu Jacka Sparrowa u Piratima s Kariba, a krajem kolovoza na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards pojavio se odjeven u kostim Moonmana i poručio: ''Znate što? Trebao sam ovaj posao. Samo želim da znate da sam vam na raspolaganju za rođendane, bar mitzve, bat mitzve, vjenčanja, bdjenja, bilo koju staru stvar koju trebate."

Modna revija Savage X Fenty trebala bi se prenositi na Amazon Primeu 9. studenog, a hvaljena je jer kreacije nose modeli koji se razlikuju po tipu tijela, etničkoj pripadnosti i spolu.

Pročitajte više