Tviteraši uništili HDZ-ovce nakon što su ih pitali je li veći agresivac Grmoja ili Beljak

Foto: Twitter

HDZ-ovci su na Twitteru svojim pratiteljima postavili pitanje o Kreši Beljaku i Nikoli Grmoji, no odgovorima koje su dobili vjerojatno se i nisu baš nadali.

"Nagradno pitanje: tko je veći agresivac? Krešo Beljak, koji psuje i poziva na fizički obračun, ili Nikola Grmoja, koji vrijeđa, laže i prijeti?", upitali su HDZ-ovci u anketi.

Tviteraši nisu dugo čekali. "Što niste ponudili još koju opciju. Možda Alojz Tomasević?", odgovorila im je novinarka Maja Sever.

"Možda Alojz Tomašević!!!", "Možda neki koji tuče svoju ženu", složili su se s njom drugi tviteraši, a onda su počeli stizati još neki maštoviti odgovori.

"Nagradno protupitanje: Tko je bolji plagijator: a) Pavo Barišić, b) Milijan Brkić(gold digger)", "Tko je u većoj mjeri opustošio državu? A: HDZ, B:HDZ", "Ne zaboravimo tzv. ličko rukovanje!!", pisali su tviteraši.

HDZ-ovo pitanje potaknuo je današnjim verbalnim prepucavanjem Nikole Grmoje i Gordana Jandrokovića u saboru, nakon kojeg su HDZ-ovci sazvali izvanrednu press konferenciju, tvrdeći da je Grmoja, ni manje ni više nego "počinio kazneno djelo prijetnje iz članka 139. Kaznenog zakona".

Pročitajte više