U "Farmi" ni pincete: Hoćemo li gledati dlakave pazuhe Alex Grdić?

GRADSKA djeca kao što su Rafael Dropulić, Stefany Hohnjec, Stipe Drviš i Aleksandra Grdić od sutra će postati pravi farmeri koji će s ostalim natjecateljima u reality showu "Farma" morati obrađivati zemlju, prati staje, hraniti svinje ili klati piliće. Prvi zadatak - kopanje septičke jame.

Tradicionalna sjevernohrvatska seoska kuća koju je na površini od 15 tisuća metara kvadratnih gradilo osamdesetak majstora oko mjesec i pol dana, narednih 12 tjedana biti će dom 14-ero natjecatelja koji će se morati naviknuti na život bez struje, vode iz slavine, televizora, mobitela, informacija iz vanjskog svijeta pa čak i britvica. Obzirom da na imanju neće imati ni pincete, pretpostavljamo da nas, među ostalim, očekuju kadrovi dlakavih pazuha Aleksandre Grdić i tko zna što sve ne, a što dosad nismo znali o toj slavnoj ekipici.

"Jednom sam imao horror susret s pijetlom koji me napao. Nisam znao kako da se obranim pa sam ga izudarao šakama", odgovorio je Davorin Bogović na pitanje što zna i misli o životu na farmi, a na isto pitanje Aleksandra Grdić je dirajući prstom vrh nosa odgovorila: "Ovaj, ne, ovaj, da, taj dio lica mi je bolji". Još jedan od natjecatelja Stefan Lupino "lupio je" na isto pitanje odgovor kako je "nakon što je počeo trenirati karate dobio samurajske porive i asketsku crtu".

Yo je samouvjerena, a Deen napušen

Prema riječima producenata showa, kandidati su se birali prema nekim njihovim posebnim karakternim osobinama, a kandidati su, opisujući svoje kvalitete, prilično samouvjereni i ne štede na pohvalama sami za sebe.

"Ja sam jedna jako samouvjerena osoba", rekla je za sebe Josipa Pavičić Yo, a na to se Deen nadovezao: "Izgledam kao da sam napušen". Predstavljajući se u kratkom uvodnom filmu koji najavljuje sutrašnji početak showa, Boris Kosmač (koji je s mužnjom krava "na domaćem terenu")  pokazao je ono što najbolje (čitaj: najgore) zna, otpjevao je "Prijatelji stari gdje ste", što bi valjda značilo da će seosko imanje tri mjeseca (ili koliko mu to gledatelji dopuste) odjekivati hitovima Josipe Lisac, Tereze Kesovije i drugih estradnih dama, forom koju je Kosmač potrošio još sredinom devedesetih.

L.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više