U šestom je mjesecu trudnoće, no zbog trbuha joj nitko ne vjeruje da je trudna: "Tvrde da lažem"

Foto: Instagram

REANNA STEPHENS iz SAD-a ima 18 godina i trudna je već šest mjeseci, no malo tko joj vjeruje jer joj se trbuh skoro pa uopće ne vidi.

Osim na društvenim mrežama, stranci je redovito i na ulici optužuju da laže da je trudna ili je napadaju da je anoreksična te da ugrožava zdravlje svoje bebe. Reanna tvrdi da je za njezin izgled zaslužna veganska prehrana te kombinacija kardio vježbi i joge. 

"Pogađaju me komentari ljudi, ali pokušava ostati smirena jer znam da sam zdrava, baš kao i moja beba", kaže Reanna. "Moja beba svaki mjesec raste upravo onoliko koliko treba, kao i sve druge bebe i to nema nikakve veze s njenim zdravljem", kaže Reanna za The Sun.

Priznaje da je uspoređivala svoj trbuh s fotkama drugih trudnica na internetu te da zna da je njezin mnogo manji. "Ali ja volim svoj mali trbuh, mislim da je savršen i poseban na svoj način", kaže ona. 

"Ljudi me na ulici ružno gledaju, govore mi da lažem da sam trudna ili mi kaže da ne bih trebala imati dijete kad ni sebe ne znam hraniti. Ja zdravo jedem, već dugo sam vegan, kombiniram jogu s kardio vježbama i izbjegavam sve nezdravo", kaže Reanna koja ima potporu svoje obitelji.

"I mama mi je imala sličnu situaciju. Bila je sportašica i trbuh joj se vidio tek u sedmom mjesecu trudnoće", kaže.

Pročitajte više