Upišite se u "Knjigu žalbe" Hladnog piva

Četiri godine nakon "Šamara", grupa Hladno pivo izdaje novi album "Knjiga žalbe", sniman na nekoliko lokacija u Hrvatskoj, a masteriziran u SAD-u, čime su članovi benda posebno ponosni. Naime, njihovim novim nosačem zvuka bavio se Brad Blackwood, poznat po suradnji sa teksaškim rockerima ZZ Top i gothic rock senzacijom Evanescence, što je, poručuju iz diskografske kuće Menart, rezultiralo impresivnim finalnim zvukom albuma.

Singl "Sreća" nagovijestio je kako je Hladno pivo i ovaj put "ubolo pravu stvar", pa grupa najavljuje mnoštvo singlova (što bi u njihovom slučaju značilo i maštovite spotove), te brojne koncertne promocije kojima će nove pjesme približiti vjernoj publici. Obzirom da je novi album stvaran doista dugo, kritika i publika očekuju mnogo, a momci su se ovaj put potrudili da njihov diskografski projekt i vizualno bude atraktivan.

Tako će kupci, osim dobre glazbe, dobiti i kožni omot albuma te knjižicu koja na 46 stranica priča o povijesti grupe i nastanku albuma. Naravno, to vrijedi samo za prvih 7500 kupaca, a po trenutnoj popularnosti grupe lako se dade zaključiti da će to limitirano izdanje biti rasprodano brzinom svjetlosti.

D.K.

Pročitajte više