Vanja Rupena u bikiniju na plaži liže sladoled i uživa

VANJA RUPENA svojeg je "macho" muškarca već pronašla - na prekrasnoj plaži u Pakoštanima Miss Hrvatske iz 1996. godine snimila je reklamu za Ledov sladoled Macho, te unatoč vjetru i niskim temperaturama, pokazala kako je prava profesionalka - sladoled je odlizala do kraja i pri tom izgledala zaista zanosno.

Manekenka sa stalnim prebivalištem u Milanu nostalgiju za rodnom Hrvatskom i Istrom s godinama osjeća sve jače i jače, te se nada voditeljskom aranžmanu na nekoj od hrvatskih televizija. Manekenka koja je Pakoštane posjetila prvi puta u životu ljepotom bisera južnog Jadrana se oduševila. "Ovdje je prekrasno, i more i priroda, sve mi se jako sviđa", uvijek skromna i vesela Vanja je komentirala. Odala nam je i da je svojeg muškarca već našla i da priželjkuje udaju. "Već sam u tridesetoj, mogla bih se uskoro udati, zašto ne?", rekla je i dodala kako joj je neizmjerno drago što je Ledo upravo nju izabrao za zaštitno lice, jer je kao djevojčica bila luda za njihovim sladoledima.

Vanjinu prisutnost u hrvatskim medijima aktualizirao je voditeljski angažman koji je ovoj ljepotici dodijeljen na Hrvatskom radijskom festivalu, ali Vanja se, na žalost mnogih, ovih dana ipak vraća u Milano, gdje će provesti dio godišnjeg odmora, nakon čega slijedi povratak u rodnu Istru na "nešto duži" odmor. Vanju su paparazzi snimili i u romantičnoj šetnji Zadrom, gdje je u jednoj ruci sa sladoledom, a u drugoj s dečkom Raffaelom razgledavala izloge i uživala u još jednom romantičnom jutru.

V.V.

Pročitajte više