Veljača objavila fotku s tipom kojeg voli od 2009. pa spomenula vjenčanje s Jankom

Foto: Instagram

JELENA Veljača na svom je Instagramu podijelila fotografiju sa svojim frendom Matom Rončevićem s kojim se druži proteklih 11 godina. Veljača i Rončević upoznali su se kada je on organizirao njezino vjenčanje s Jankom Popovićem Volarićem.

"Ono kad se probudiš, a prijatelj & suradnik ti je napisao posvetu u kojoj kaže otprilike: drago mi je da sam organizirao tvoje vjenčanje prije 11 godina jer iako si se rastala, NAŠA bajka i dalje traje pa su nemogući zahtjevi imali smisla", napisala je ona.

"Ljubavi, muževi, dečki, partneri dođu i prođu, ja sam vječan", napisao je on u komentarima.

Istu fotku je prije Veljače objavio i Rončević.

"Jednog dana kada odem u penziju napisat ću knjigu o PR-u i svim dogodovštinama...... ne znam još šta i kako će to izgledati, al znam da će početak biti..... Bio je Božić 2009. godine..... bila je hladna i oštra zagrebačka zima.... u jednom zimskom vrtu sa Šekoranjom, Anom, Mijom i Rankom sam vješao lampione na terasi jer je eto ona zamislila j....u rusku bajku 26.12. 2009. , mrzio sam taj dan i bajku i Rusiju, al nekoliko sati kasnije točnije u zoru mladenci su otišli kući, a Toni i ja smo i dalje ostali piti, a taj vrt i ta večer ostat će zapamćena kao ipak najljepša bajka al bez sretnog kraja za njih, za nas dvoje bajka još traje", napisao je on.

Pročitajte više