Victoria Beckham uklonila tetovažu inicijala muža: "Bila mi je muka od nje"

Screenshot: Youtube

VICTORIA BECKHAM prošlog je mjeseca potaknula glasine o razvodu kad su fanovi primijetili da je uklonila tetovažu s inicijalima supruga sa svog zapešća.

U nedavnom je intervjuu za Today show objasnila kako je proces uklanjanja tetovaže započela još prije nekoliko godina, a razlog je estetske naravi.

Prekinula glasine o razvodu

"Napravila sam te tetovaže davno, davno prije i nisu baš osobito delikatne", rekla je dodavši kako su njezin suprug David Beckham i sinovi prekriveni prekrasnim tetovažama.

"Moje su bile samo malo debele i malo su krvarile i jednostavno nisu bile tako lijepe. Samo nisu izgledale tako lijepo. To ne znači ništa više od toga", nastavila je.

"Mediji su počeli nagađati da sam ostavila muža. Ne. Samo mi je bila muka od tetovaže. To je tako jednostavno", dodala je.

O raskolu unutar obitelji

Govoreći o svojoj obitelji, modna dizajnerica također se osvrnula na raskol koji je, prema pisanju medija, proizašao iz braka sina Brooklyna Beckhama s Nicolom Peltz ranije ove godine: "Bilo je to prekrasno vjenčanje. Kao majci, vidjeti svog sina tako sretnog znači puno."

Na pitanje čemu se nada da će Brooklynova supruga uzeti kao pouke iz njezinog vlastitog braka, Beckham je rekla: "Mislim da se radi o bliskoj obitelji i da su linije komunikacije uvijek otvorene. Nikada ne možete ponuditi pravi savjet, djeca to moraju sama shvatiti, ali vi morate biti tu."

Pročitajte više