Victoria Beckham za Amerikanke objavljuje reizdanje svoje knjige o modi

KADA je došla u Ameriku Victoria  Beckham je kritizirala svoje susjede u Los Angelesu kako nemaju baš pretjerano velik osjećaj za modu. Zatim je prije nepunih mjesec dana sama za sebe rekla kako se ne smatra modnom ikonom, ni modno osvještenom osobom.

Ipak, sada je odlučila promijeniti priču ponovno i dala se u misiju modnog osvještenja Amerikanki. U studenom će izdati izmijenjeno izdanje svoje knjige o modi "That Extra Half an Inch: Hair, Heels and Everything in Between", prilagođeno američkom tržištu.

"Iz iskustva znam da svaka žena može izvući iz sebe ono najbolje. Nikad nisam bila ljepotica, više djevojka iz susjedstva kojoj se posrećilo, ali želim podijeliti s drugima ono što sam naučila", izjavila je Victoria u najavi knjige.

"That Extra Half an Inch: Hair, Heels and Everything in Between" vodič je stila na Victorijin način. U njemu se mogu pronaći informacije od one što odjenuti u posebnim prilikama do one "kako se osjećati samopouzdano i izgledati savršeno svaki put kada izađete iz kuće".

Vjerojatno će ova knjiga i u Americi postati bestseler. Victoria, to joj se mora priznati, ima veliki utjecaj na žene širom Europe, a sada je već u trendovima slijede i Amerikanke. Prošlo proljeće, samo je jedanput fotografirana s knjigom "Skinny Bitch" u ruci, i već u nekoliko sljedećih dana ta knjiga je ušla u top listu najprodavanijih.

N.D.

Pročitajte više