Video: BB evolucija - od nevinih poljubaca do žešćih komešanja ispod plahti

KAKO odmiče sezona za sezonom, hrvatsko izdanje Big Brothera postaje slobodnije, iako se od nekih normi uglavnom ne odstupa. Gotovo svaka sezona iznjedrila je, naime, pokojeg sportivo tatinog sina otpornog na poroke (pa tako i žene) á la Zdravko Lamut, pokoju plahu BB mazu koja će svaki dan pokazati koliko joj je neophodan muški zagrljaj á la BB prvosezonska Marina, pokoju slastičarku koja ne razlikuje tramvaj od trajekta, ali to ionako nije bitno za karijeru pjevačice kojom se ima baviti nakon BB odskočne daske, pokojeg Hamdiju koji uvijek drži sve pod kontrolom kao dodatna kamera u Kući...

Sve je počelo s nevinim poljupcem...

Ono što je, međutim, već sada vidljivo, jeste da je treća sezona Big Brothera što se tiče seksa među stanarima, bila najproduktivnija. Jer seks je, ma koliko mi šutjeli o tome, ono što svi žele vidjeti unutar BB zidina. Oni koji s pojmom sladostrašća međutim nisu upoznati "per se", gledanjem Big Brothera to neće ni učiniti. Osim ako o seksu ne žele naučiti gledanjem komešanja ispod plahta. Jer nisu naši stanari razularene Bugarke da svoje državljane počaste orgijastičnim lickanjem i stenjanjem - i to većma ponad plahti.

A najviše komešanja bilo je, složit će se mnogi, u trećoj sezoni Big Brothera, gdje su sladunjava tepanja, zagrljaje i pusice u produkciji prvosezonaca Marine i Alena, zamijenili dubrovačka wanna be Severina Tanja i samozatajni Ante, koji su se pred kamerama zakomešali čak nekoliko puta. Nezaboravan je, dakako, ostao i prizor plavokose BB Violete i splitskog šarmera Nikše koji pokušava zabiti gol odjeven u talijanski dres i bijele športske čarapice kojima su pak parirale Violetine roza dokoljenke. "Ubi me grižnja savjesti", izjava je kojom je BB Violeta svršila svojedobno priču o komešanju, a koja je ušla u anale BB postseksualnih doskočica.

Osim BB Tanje i Ante koji su to učinili najviše puta, komešali su se među trećesezoncima i vrckava Kubanka Yameisy u zagrljaju Sirijca Simona, kao i Vinkovčanka Ana koja je preko nekoliko puta uzdisala u zagrljaju BB Zokija, koji se nije pred kamerama libio moljakati Anu, iščuđavajući se nerijetko sa "Zašto ne?".

BB4: Zašto ne?

"Zašto ne?" pita se ove godine i nestrpljivi Arsen koji je najbliže seksu možda došao prošli petak, kada je, posvetivši se rastuženoj Senki koja se, stimulirana s nekoliko promila u krvi, ridajući u Ispovjedaonici pitala što ona još uvijek radi u Kući, ako su ju gledatelji htjeli vani, a potom i stanari, koji su ju nominirali.

Sinjanka je tetoviranog splitskog zavodnika odbila riječima koje bi u većini slučajeva bile povodom upravo suprotnom razvoju događaja.

"Ne mogu, prepijana sam", zavapila je neraspoložena Senka. Da je za nju polako počeo gubiti zanimanje, Arsen je pokazao nekoliko dana prije ulaska BB Stipe u Kuću, kada ga se sve češće moglo vidjeti u zagrljaju prve maze BB kuće, Maje-Paole. Jednom prilikom Senka je, kao i mnogo puta do tada, vjerojatno tražeći upravo Arsena "zalutala" u jednu od spavaćih soba, našavši tamo na krevetu Maju-Paolu i Arsena u (ne)prijateljskom zagrljaju.

BB Vita stigla najdalje?

Povratak Stipe podsjetio je na jedan od onih filmova, kada vojnik odlazi u rat, a njegova draga, misleći da se nikada neće vratiti, pronalazi utjehu u drugome.

No, nakon nekoliko dana provedenih na nemilosrdnom "tajnom" bojištu dosade i dokoličarenja s nekoliko BB otpisanih, junak se vratio. Stipi se samim time oduševljeno vratila i Maja, a Arsen je dopuzao Senki, koja ga je objeručke prihvatila.

Osim nevinog ljubakanja Senke i Arsena, kojemu polako ističe vrijeme jer ona bi se vrlo skoro mogla naći izvan dometa, te svega samo ne pohotnog masiranja Maje-Paole i Stipe, malo je toga ostalo za vidjeti u BB Kući. Najveći je posao do sada, ako je za vjerovati usmenoj predaji sveznale Senke, napravila pak Vita, koja je navodno "ručno obradila" Krešu. Kako snimka spomenutog ručnog rada nije prikazana, sama informacija se ne uvažava.

R.I.
Foto: RTL

Pročitajte više