Video: Britney Spears glumi u reklami za MTV dodjelu glazbenih nagrada

NAKON katastrofalnog nastupa na dodjeli MTV-jevih nagrada prošle godine kada se osramotila pred publikom i gledateljima dok je pokušala plesati i pjevati na pjesmu "Gimme More", Britney Spears ove će se godine pojaviti u reklamama za ovu cijenjenu i svake godine sve spektakularniju dodjelu godišnjih glazbenih nagrada. Britney se u reklamama pojavila uz ovogodišnjeg domaćina dodjela, britanskog glumca i komičara Russella Branda, a par u spotu razgovara u ogromnoj prostoriji dok iza njih, iz nepoznatih razloga, stoji slon.

Ovogodišnja, 25. po redu dodjela MTV nagrada za glazbene spotove održat će se 7. rujna u Paramount Pictures filmskom studiju u Los Angelesu, a britanski glumac i komičar Russell Brand naći će se u ulozi voditelja i domaćina ceremonije. U najavnim reklamnim videima uz njega se pojavila i Britney Spears koja je, čini se, napokon popravila svoj život. Osim što izgleda sjajno kao prije nekoliko godina, pjevačica se upristojila, dobila je dozvolu za češće viđanje sinova, a čak je dala svoj prvi intervju nakon dvije godine medijske šutnje. 

Za časopis OK!, na čijoj se naslovnici pojavljuje sa sinovima Seanom Prestonom i Jaydenom Jamesom, Britney je ispričala kako se potpuno posvetila obnovi karijere, kao i obiteljskom životu, te da je napokon ponovno sretna. Brit je otkrila i kako se osjećala kada je saznala da će njezina 16-godišnja sestra uskoro roditi dijete. "Isprva sam bila šokirana. Ona je moja mlađa seka i oduvijek je doživljavam kao dijete, dijete koje će sada dobiti dijete. Moji će sinovi biti kao starija braća njezinoj novorođenoj kćerkici Maddie", rekla je Britney, koja priprema novi album.

"Mislim da će moj novi album biti više urbaniji i moderniji od prethodnik. Zbilja sam se posvetila radu, pišem pjesme svaki dan i sviram na svom glasoviru. Stalno istražujem neke nove zvukove i melodije, i pritom se zabavljam više nego ikada. Surađujem sa najboljim producentima na svijetu, a album će svjetlo dana ugledati za šest do devet mjeseci. Sretna sam, zdrava i uzbuđena, jedva čekam novi dan. Osjećam se preporođeno", priznala je Brit.

K.H.

Pročitajte više