VIDEO Enis Bešlagić zapjevao s Halidom Bešlićem na koncertu u zagrebačkoj Areni

Foto: Instagram

HALID BEŠLIĆ sinoć je nastupio u zagrebačkoj Areni koja je bila prepuna njegovih obožavatelja. Glazbenika je sinoć slušalo više od 20 tisuća ljudi, a karte za koncert rasprodale su se prije više od mjesec dana. 

U jednom trenutku Halidu se na pozornici pridružio i glumac Enis Bešlagić. Zajedno su otpjevali hit Ja bez tebe ne mogu da živim, a publika ih je nagradila gromoglasnim pljeskom. Enis je video s koncerta objavio na Instagramu.

Dobili same pohvale

Video je u sedam sati skupio više od 3500 tisuće lajkova i hrpu pozitivnih komentara. "Kakve ovacije. Jedini, pravi pozitivac", "Bravo majstori", "Tona ljubavi, topline i pozitive. To ste vas dvojica", "Legende", "Blago onima koji su bili na ovom koncertu", "Koji pljesak, zasluženo", "Toliko emocije, ljubavi, bravo do neba", samo su neki od komentara ispod Enisovog videa.

Na Instagram storyjima Enis je otkrio da nisu pjevali samo Ja bez tebe ne mogu da živim, već i pjesme Iznad Tešnja i Jazz ba.

Enis je prije koncerta objavio video kojim je pokazao kako Halid i on "pune baterije". "Vitamini prije koncerta", napisao je uz video na kojemu jedu mandarine.

Pročitajte više