Video: Lana vs. Mel B - tko bolje pleše rumbu?

"PLES sa zvijezdama" u posljednje je dvije godine osvojio svijet pa se emitira u brojnim zemljama i posrnule i(li) zaboravljene zvijezde izvlači iz naftalina, odnosno, daje im priliku za revitalizaciju karijere. Dvjema damama koje uspoređujemo ta revitalizacija nije potrebna - Mel B ima posla preko glave sa Spice Girls, a naša Lana Jurčević snima i nastupa punom parom.

Mel B su američki mediji proglasili najvećim favoritom u njihovom "Plesu sa zvijezdama", u kojem već tjednima oduševljava atraktivnim nastupima s partnerom Maksimom Chmerkovskyjem. Njezin uspjeh još je veći znajući da popularna Scary Spice dane provodi na plesnim probama za povratničku turneju grupe Spice Girls, a za "Ples" vježba u pauzama i svakog tjedna zarađuje najviše ocjene stručnog žirija.

Same pohvale dobiva i Lana Jurčević, koju su mnogi proglasili najljepšom natjecateljicom nove sezone hrvatske inačice ovog popularnog showa. Prošle je subote s partnerom Hrvojem Kraševcem otplesala rumbu i zaradila visoke ocjene te epitet favoritkinje natjecanja. Usporedite i odlučite - tko je bolja "rumbašica"?

D.K.

Pročitajte više