Lasagnu u Umagu dočekali vriskovi, on poručio: Što god da kažem, bit će malo za reći

Foto/Video: Regional Express/istarski.hr

Umag je organizirao svečani doček Baby Lasagne nakon velikog eurovizijskog uspjeha njihovog sugrađanina.

Na umaškom glavnom trgu, koji se zove Trg 1. svibnja, vladala je dobra atmosfera i prije 19 sati, za kada je bio zakazan doček, piše istarski.hr.

 

Okupili su se brojni građani, koji su s nestrpljenjem čekali Baby Lasagnu nakon osvajanja drugog mjesta na ovogodišnjem Eurosongu. Neki su, naravno, ponijeli i tabletiće. Gradonačelnik Vili Bassanese došao je s "čentrinom" elegantno zadjenutim u zapučku.

Marko je na trg stigao oko 19:35. S njim su došli i članovi njegovog benda, a reakciju publike zabilježio je Regional Express.

 

Objavljuje Index.hr u Srijeda, 15. svibnja 2024.

"Što god da kažem, bit će malo za reći. Hvala vam što ste došli u tako velikom broju", poručio je Marko svojim obožavateljima i zapjevao Rim Tim Tagi Dim. "Ljudi u Zagrebu su bili ponosni, ali ovdje se posebno osjeća ponos", dodao je.

"Nema odustajanja, samo glavom kroz zid. Sve će doći kad-tad", poručio je svojim fanovima. Potom je još jednom otpjevao pjesmu s kojom je osvojio drugo mjesto na ovogodišnjem Eurosongu.

 

Podsjetimo, Baby Lasagna u nedjelju je dočekan na Trgu bana Jelačića, gdje su se okupile tisuće ljudi. U jednom trenutku se i rasplakao. Istranin Marko Purišić ostvario je povijesni rezultat za Hrvatsku na Eurosongu, završio je na drugom mjestu i imao samo nekoliko desetaka bodova manje od Švicarske, koja je na kraju pobijedila. Da je glasala samo publika, a ne i žiri, on bi pobijedio.

Pročitajte više