VIDEO Mislila da je otima ISIS: Glumica doživjela živčani slom pred kamerama

Screenshot: YouTube

EGIPATSKA glumica Heba Magdi umalo je doživjela živčani slom kada su je okružili glumci u ISIS-ovim odorama i obilježjima i inscenirali njenu otmicu pred skrivenim kamerama.

Snimka prikazuje Magdi koja vidno šokirana sjedi za stolom, okružena muškarcima u vojničkim odorama i s oružjem u rukama. Nakon toga joj stavljaju zastavu ISIS-a iza leđa i pokušavaju snimiti fotografiju prije "smaknuća". Prestravljena glumica prekriva lice rukama i počinje plakati dok jedan od "terorista" vrišti na nju, a zatim i zapuca u pod. 

Zatim joj pokušavaju staviti vreću na glavu, a ona prestravljena počinje bježati po sobi i vrištati. Nedugo zatim pred vratima se začuju policijske sirene, a "ISIS-ovci" započnu s oružanom paljbom. Cijelo to vrijeme, glumica šokirana vrišti na kauču. Jedan od "napadača" zatim vadi raketni bacač i usmjeri ga prema vratima, a prestravljena Magdi moli za život. 

Skeč je izveden toliko precizno, da se Magdi nije mogla smiriti ni kada su joj napokon otkrili da je riječ o skrivenoj kameri. Kada je sve prestalo, glumica je u potpunom šoku nastavila jecati i tresti se. 

Pročitajte više