VIDEO Najpoznatiji bračni posrednik Balkana: "Moju pomoć traže i političari i estradnjaci"

Screenshot: Index

GOTOVO je nemoguće da dosad niste čuli za Gangstera, bračnog posrednika u čiju se uspješnost kunu svi koji su potražili njegovu pomoć. Pravim imenom Nedjeljko Babić, ovim se poslom bavi čak 32 godine.

"Vidio sam da ima dosta mladića i djevojaka u poodmakliom godinama i išao sam vidjeti ide li mi taj posao. Spojiš jednu osobu, drugu, treću... I evo, do današnjeg dana radim ovaj posao uspješno", kaže.

U ljubavi je najvažnije razumijevanje i praštanje.

"Ne smiješ biti sebičan, triba digod i oprostiti nešto, jer mogao bi se čovjek svaki dan rastajati. A ako se nikako ne može, ne može, što ćeš", kaže.

Razvode ne bilježi, samo ako ih Bog rastavi jer ima starije "mušterije" koje umru. Osim što spaja parove, on osobno brine da oni koje je spojio ostanu zajedno.

"Kad doznam da među mojim klijentima ima trzavica, upalim auto, odem i malo ih pomirim. Moraš tu imati više struka, čak i psihijatar biti. Moraš biti veći igrač da bi radio ovaj posao", rekao nam je dodavši, da zna i zapjevati te da ima himnu dalmatinskih samaca.

"Savjeti su za muškarce da budu kavaliri. Ne neke dosadne teme, ne politiku, moraš biti interesantan i malo duhovit. Ima mladića koji krenu o poljoprivredi, o nečem nevažnom. Žena zaspe, što nju zanima politika. A žena treba biti vesela, nasmijana, uređena i uglađena. Tu muškarci padaju", tvrdi Gangster.

A bilo je svega u ovih 32 godine, zbog čega je morao posegnuti i za raznim lukavstvima.

"Ja mladića dovedem kod djevojke, a ona stavila piće na stol. I mladić, malo je više skloniji alkoholu, stalno za bocom i sve negativno priča, da kocka, da mu plaća ode za dva dana... Ja govorim koga ti lažeš, ja hoću to prikriti", prisjeća se.

Priznao nam je i da je bilo poznatih Hrvata koji su tražili njegove usluge, i estradnjaka i političara, no o imenima ne želi. 

Pročitajte više