Video - Prljavi ples: Direktor HRT-a Vanja Sutlić pleše i ljubi se s nepoznatom ženom

SUDEĆI po snimkama koje su nedavno procurile u javnost, direktora HRT-a Vanju Sutlića ne zabrinjava loše stanje na javnoj televiziji. Na partyju 56. filmskog festivala u Puli Sutlić je primio nepoznatu ženu za ruku i zavrtio je na plesnom podiju. Štoviše, u jednom trenutku dama je dobila i poljubac, a Vanja je dobrim i koketnim raspoloženjem dokazao kako ga pretjerano ne brine klimavo stanje na Prisavlju, kao niti što će reći supruga kada ga vidi u plesnom zanosu.

I dok se Sutlić do dugo u noć "razbacuje" na plesnom podiju, putuje u Cannes, Rim i ostale destinacije mahom na račun poreznih obveznika, zbog prevelikih troškova svojim je radnicima proljetos najavio "znojno ljeto" - štednju isključivanjem klimatizacije na Prisavlju.

Brod tone, a posada pleše

Kad je objavljeno da će HRT u ovoj godini smanjiti rashode za 130 milijuna kuna, Sutlić i ekipa Informativnog programa tu su odluku proslavili na sastanku u Savudriji, gdje su na teret poreznih obveznika odsjeli u luksuznim apartmanima s pet zvjezdica, Rezidenciji Skiper.

Zanimljivo je da su HRT-ovci izabrali baš Rezidenciju Skiper čija se direktorica Ljubica Marfan u prosincu prošle godine, pisali su tada mediji, "dokopala etera emisije 'Otvoreno'".

Do komentara Vanje Sutlića pokušavamo doći od ranog jutra, međutim, iako mu mobitel cijelo vrijeme zvoni, Sutlić prekida pozive.

Pročitajte više