VIDEO Shopping, kokteli i skupa ljetovanja: Žene nogometaša hvale se luksuzom u kojem žive

Foto: Instagram

EUROPSKO prvenstvo u nogometu samo što nije počelo, a osim za nogometaše koji će igrati, vlada i veliki interes za njihove supruge i djevojke.

Dok se nogometaši naporno pripremaju za ovaj sportski spektakl i svakodnevno treniraju, njihove nježnije polovice opuštaju se na luksuznim destinacijama, odmaraju u hotelima s pet zvjezdica, troše novac koji vi neće zaraditi za cijelog života u dizajnerskim dućanima i lješkare pored bazena, piše Daily Mail.

S obzirom na to da danas postoji Instagram, na kojem se svatko čije se ime bar jednom pojavilo u novinama, voli hvaliti svojim načinom života, mnogo je lakše zaviriti u svakodnevicu ovih dama.

Viktoria Varga

Djevojka talijanskog nogometaša Graziana Pellea trenutno uživa s prijateljicama na Santoriniju. Ova 21-godinja mađarska manekenka četiri je godine u vezi s napadačem Southamptona koji na tjednoj bazi zarađuje 50.000 funti.

Ann-Kathrin Brommel

Djevojka njemačkog napadača Marija Götzea u posljednje je vrijeme posjetila Havaje, Ibizu, Maldive i London.

"Ne mogu razumjeti nekoga čiji je jedini cilj postati nečija žena", poručila je Ann koja se osim manekenstvom bavi i pjevanjem.

Marina Luczenko

Supruga poljskog golmana Wojciecha Szczęsnyja ukrajinska je kantautorica, glumica i manekenka, a vjenčali su se u srpnju 2015. godine.

Marina vrijeme uglavnom provodi u Italiji, gdje njen suprug igra, a povremeno putuje i u Los Angeles. Najviše se voli odmarati na Tajlandu te u Miamiju, a često uživa i u New Yorku.

Noemie Happart

Ova Belgijka proslavila se kad je njen dečko zabio gol u finalu Lige prvaka te se zaletio prema njoj kako bi je poljubio. Otada za plavokosu ljepoticu vlada veliki interes, a ona se od javnosti skriva po Baliju, Kambodži i na francuskoj rivijeri.

Edurne Garcia Almagro

Dugogodišnja djevojka golmana Manchester Uniteda i španjolskog reprezentativca Davida de Gee s fanovima dijeli sve detalje svog života u Madridu. Ova pobjednica španjolske verzije X Factora ima 27 godina, pet više od njenog dečka. S obzirom na to da i dalje živi u Španjolskoj, često putuje kako bi navijala za njega.

Pročitajte više