Video: Skandal na Farmi - "Nova TV je Deena izbacila na prijevaru!"

IAKO je većina sudionika Farme odahnula kad je shvatila da će imanje napustiti Fuad Backović Deen, a ne Boris Kosmač, nekoliko sati nakon sijela zaključili su kako je izbačen nepravedno te otvorili mogućnost da je ispao zahvaljujući "manevrima Nove TV". Dvina Meler zaključila je, naime, kako su igre izdržljivosti i snage, kojima se svakog tjedna izbacuje po jedan sudionik, vrlo netransparentne, a Deenu je savjetovala da, uz informacije stručnjaka kineziologa, tuži Novu TV.

> Deen i njegove pune usne napustili seosko imanje

"Osamnaest se godina bavim sportom i znam razlikovati izdržljivost, snagu i znanje. Ne možete mi podvaliti snagu pod izdržljivost", rekla je Dvina cimerima kad su se nešto iza ponoći, nakon što je Deen izbačen s Farme, zajedno našli za stolom. Sve razmirice koje su ih mučile proteklog tjedna pale su u vodu nakon što su shvatili da je Nova TV igre odlučujuće za sudbinu kandidata napravila vrlo transparentno.

Deen je, naime, mogao birati između igara snage, izdržljivosti i znanja, a odlučio se za izdržljivost. Vezani konopima za stup, bosanski pjevač i Boris Kosmač morali su s poda skupiti što više potkova, a Deen se za vrijeme povlačenja žalio kako je Kosmač "20 kilograma teži od njega", te je u jednom trenutku predao igru. Prema mišljenju kandidata Farme, Nova TV je pod izdržljivosti zapravo prodala snagu, što eventualno može postati i Deenov argument odluči li tužiti Novu TV.

Dvina želi razgovor s producentima

"Ili će biti po pravilima, ili nikako! Ako se ovo ponovi, ja više nemam namjeru igrati. Ovo je van svih pravila i zahtijevam sastanak s produkcijom!", glasna je bila Dvina Meler, uvjerena da je Deen prevaren, a s njom su se brzo složili i ostali stanari. Uz nestašicu vode, zbog koje su sudionici već danima nezadovoljni, ovo je saznanje u njihove redove unijelo nemir, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li Dvina dobiti traženi razgovor s producentima i kako će joj objasniti razliku između snage i izdržljivosti, glavni kamen spoticanja u ovoj priči.

A što je novoga na Farmi? Stefany Hohnjec i dalje neprestano plače, a svi su se stanari, u naletu nježnosti, dogovorili kako će po završetku showa otići na skupni godišnji odmor na Kubu. Video zapise novih anegdota sudionika Farme pogledajte na Video Indexu!

D.K.
Foto: Nova TV

Pročitajte više