VIDEO Supruga mu odrezala penis prije 23 godine, a on nakon toga snimao porniće

 Screenshot: YouTube

1993. GODINE Lorena Bobbitt nožem je odrezala penis svom suprugu Johnu. Nakon toga je odrezani dio bacila iz automobila te se ubrzo sama prijavila i predala policiji.

John je završio u bolnici gdje su mu rekli da bi zauvijek mogao ostati bez penisa ako uskoro ne pronađu odrezani dio. Na njegovu sreću, policajci su uspjeli pronaći dio penisa koji je Lorena bacila iz automobila i kirurzi su mu uspjeli spasiti spolni organ.

Lorena je to napravila jer ju je, kako je kasnije priznala, John "zlostavljao i varao". Na suđenju je oslobođena jer je proglašena "neuračunljivom zbog njegovog višegodišnjeg zlostavljanja".

John je o traumatičnom iskustvu progovorio u emisiji "Scandal Made Me Famous". 

"Nisam htio živjeti u tom trenutku", rekao je. Nakon svega, John je postao poznat. Prihvatio je uloge u pet pornića, prvi je snimio 1994. godine i zvao se "John Wayne Bobbitt: Uncut".

"Moji pornići su bili najbolje prodavani u povijesti pornića, dobivao sam nagrade za njih", tvrdi ovaj 49-godišnjak.

Nakon što je shvatio da su mu spasili penis najprije je nazvao svoju majku. "Rekao sam joj da ne mogu vjerovati, ali da imam erekciju. Ona mi je odgovorila da ne želi to slušati i dala mi tatu na telefon", ispričao je.

Jako je zahvalan doktoru Davidu Bermanu koji mu je spasio penis. "Kod takvih mikrooperacija, ili uspijete ponovno uspostaviti cirkulaciju i sve bude dobro ili ne uspijete, nema između. Jako sam se nadao da ću uspjeti jer bih se inače jako loše osjećao", rekao je kirurg koji je devet i pol sati operirao Bobbitta.

"Bio je to najsretniji dan u mom životu", kaže Bobbitt za dan kada je saznao da su mu uspjeli spasiti penis. 

On se nakon braka s Lorenom ženio još dva puta, ali oba braka su propala zbog optužbi da je zlostavljao i te žene. Samo godinu dana nakon incidenta završio je u zatvoru na 15 dana zbog zlostavljanja svoje tadašnje zaručnice.

Lorena se ponovno udala i osnovala udrugu za pomoć ženama žrtvama obiteljskog nasilja.

Pročitajte više