VIDEO Švicarac posjetio frizera u Splitu, cijena ga iznenadila

Screenshot: Youtube

JEDAN Švicarac na svom je YouTube kanalu Costoflivingin objavio video u kojem je usporedio cijene šišanja u Hrvatskoj i Švicarskoj.

Posjetio je jedan frizerski salon u Splitu, gdje je, kaže, šišanje platio 10 i pol dolara (oko 66 kuna), dok u Švicarskoj plaća oko 30 dolara (oko 190 kuna). 

"Kad god sam u inozemstvu i trebam šišanje, iskoristim tu priliku jer je puno jeftinije nego u Švicarskoj", rekao je u videu ispod kojeg je primio brojne komentare.

"10 dolara je nešto veća cijena šišanja u Hrvatskoj. Obično je sedam dolara (oko 45 kuna), a negdje se može pronaći i za pet (oko 30 kuna)", jedan je od komentara gledatelja videa.

Neki su u komentarima spomenuli i susjedne zemlje te su pisali da u Srbiji šišanje košta oko 5 dolara, dok u Bosni i Hercegovini, tvrde, košta tri dolara (oko 19 kuna). 

Jedan gledatelj se našalio i rekao da je njemu najjednostavije jer se šiša sam, pa ne mora plaćati frizera. 

Inače, ovaj Švicarac na svom YouTube kanalu objavljuje cijene života u krajevima svijeta koje posjećuje. U jednom od videa objasnio je zašto još Hrvatsku smatra nevjerojatnom i zašto bi je trebalo posjetiti. 

U videu je naglasio da Hrvatska ima predivno more, krajolik, hranu i odlične zabave. No u sljedećem videu istaknuo je da ga je ipak iznenadio najam apartmana u kojem je odsjeo, a koji iznosi, tvrdi, 250 dolara (oko 1580) po noći. 

"Morali smo rezervirati ovaj apartman jer je sve popunjeno u Hrvatskoj. Svi sada žele ići na odmor, restrikcije su olakšane, imamo predivan pogled na Split. 250 dolara je visoka cijena po mom mišljenju", rekao je Švicarac u videu. 

Pročitajte više