Video: Trudnica izletjela iz showa, Marina Tucaković uvrijedila Nikolu P.

BUDUĆA supruga Vjekoslava Apostolskog, brata "gole" Gianne, izletjela je iz showa Operacija Trijumf, jer su tako odlučili gledatelji koji su cijeli prošli tjedan glasali za svojeg favorita. Andrei Harapin ta odluka nije teško pala, jer je, zapravo, jedva čekala povratak u Hrvatsku kako bi se mogla posvetiti sebi, zaručniku i onome što je čeka narednih mjeseci, a to je čuvanje trudnoće i rođenje prvog djeteta.

"Već sve znam što ću raditi kad se vratim kući. Prvo ću se dobro naspavati, a nakon toga ću odmah početi pisati neke već dogovorene tekstove za pjesme. Kad se beba rodi, prvo ću biti uz nju, a onda ću se vratiti na estradu!", rekla je Andrea Harapin koja je djelovala kao da joj je ispadanje bilo draže od ostanka u showu. U prvoj emisiji Operacije Trijumf svi su studenti odgovorili na pitanje je li im u životu bitnija ljubav ili karijera, a Andrea je tad jedina od svih 16-ero kandidata odgovorila - ljubav. "Jako se radujem zbog vas i želim da vam život bude kako sami želite", 24-godišnjoj trudnici je rekla Ismeta Krvavac, članica žirija.

Boris Novković ipak uspio stići u Beograd

"Svojim ste ponašanjem dokazali ono što ste već jednom rekli, da vam je ljubav važnija od svega u životu", zaključila je Ismeta. U showu su od poznatih glazbenika nastupili Boris Novković i Kemal Monteno, kad je s Borisom u duetu nastupio Aleksandar Belov, mnogi su se složili kako neodoljivo podsjeća na Borisa u mlađim danima. Aleksandar je, inače, peti put dobio imunitet od publike, što znači da ga žiri ponovno nije mogao uzeti u obzir kao nominiranog kandidata.

A Boris Novković je ipak uspio aterirati na beogradsku pozornicu, iako je voditeljica Ana Mihajlovski rekla kako neće stići zbog "problema s aviokompanijom". Naime, tad to nije bio razlog njegova nedolaska, već sprovod Ive Pukanića u Velikoj Gorici. Boris je suprug Pukanićeve nećakinje Lucije pa je tragična smrt kontroverznog novinara za njega bila posebno emotivna. S obzirom na to, divno je čudo što je u istom danu uspio "hendlat" i sprovod i nastup u velikom showu u kojemu je nasmiješen, ali prepun emocija, otpjevao svoje tri pjesme.

"Nikola, vi za mene nikad nećete biti zvijezda!"

Ovog ponedjeljka žiri je odlučio za ispadanje nominirati Jasminu Midžić, Danijela Pavlovića, Nikolu Paunovića i Ninu Petković. Profesori s Akademije jednoglasno su odlučili kako će od ispadanja spasiti Ninu, a studenti su na svoje ploče ispisali većinom Nikolino ime kako bi ga podržali u svađi s članicom žirija Marinom Tucaković koja je prema njemu bila "neugodna". "Nikola, vi za mene nikad nećete biti zvijezda!", rekla mu je prilikom nominiranja tekstopiskinja Marina Tucaković, što je Nikola shvatio kao "loš način i odnos prema drugom čovjeku".

Bez obzira na takvo njezino izražavanje stajališta, Nikola zvani Pidža kojem je životni moto "najjači samo ostaju", rekao je kako se ne ljuti, već "poštuje svačije mišljenje pa tako i Marinino". Ipak, studenti su se složili s Nikolom te kroz ispisivanje njegovog imena na ploči odlučili pred svima, pa i pred Marinom, podržati njegov stav da bi međuljudski odnosi u svakom trenutku trebali biti u najmanju ruku - pristojniji. Insinuirajući na ponajviše blagi žiri koji priprema ambiciozne mladiće i djevojke na svijet koji ih čeka pod estradnim nebom.

L.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više