VIDEO Začepila usta svima koji je nazivaju debelom kravom: "Nije kraj svijeta ako imam celulit"

Foto: Instagram

ISKRA LAWRENCE jedan je od najpoznatijih plus size modela na svijetu. Iznimno je popularna na društvenim mrežama zbog promoviranja samovrijednosti zbog čega je, između ostalog, ljudi iznimno vole. Svojim postovima i slikama pomaže ženama da se prihvate onakvima kakve jesu, iako i sama priznaje kako se kao tinejdžerka nije mogla pogledati u ogledalo. 
 

U videu koji je objavila govori o važnosti prihvaćanja sebe i razlika među ljudima. "Željela sam promijeniti svoje tijelo. Sad mogu trčati gola okolo jer sam shvatila da nije kraj svijeta ako nemam razmak između butina i ako imam celulit. Ljepota je mnogo više od fizičkog izgleda", počela je Iskra svoj govor u video-snimci potaknuta negativnim komentarima s kojima se svakodnevno bori. Mnogi je vrijeđaju da je "debela krava", a u izboru životinja neki su i još maštovitiji.

"Nadam se da se žene osjećaju lijepo kada me vide jer toliko godina se nisam osjećala dovoljno dobrom. Onda sam shvatila da je dovoljno da budem najbolja verzija sebe, da vodim računa o svom tijelu umjesto što pokušavam da ga promijenim. Mislim da se to odrazilo na moju sreću i samopouzdanje. Želim da žene razmisle o tome kada vide moje profesionalne fotke ili neke reklame. 

 
Najveća inspiracija mi je bila da se prestanem uspoređivati s drugima. Kada sam prestala to raditi, vidjela sam pravu ljepotu u ljudima, kao i svoju ljepotu. To je bilo olakšavajuće da budem iskrena jer - nikad neću biti kao oni, ali ni oni nikada neće biti ja.To je ono što te čini posebnim", izjavila je za magazin Reedbook.
 

Pročitajte više