Viktorija Rađa oduševila fanove posebnom čestitkom Dini za 18. godišnjicu braka

Foto: Instagram

VIKTORIJA RAĐA i njen suprug, bivši košarkaš Dino Rađa, danas slave 18. godišnjicu braka. Tim povodom, Viktorija ga je odlučila razveseliti i prisjetiti se svih lijepih i zabavnih trenutaka koje su prošli za to vrijeme pa je s obožavateljima na Instagramu podijelila video u kojem mu je posvetila posebnu čestitku i spojila neke od posebnih trenutaka u jednu cjelinu.

"Ja, voli me baš takvu kakva jesam. On, moj čovjek, baš ga volim. 18 godina živimo san. Naše. Ljubav je to", poručila je Viktorija Dini, uz snimke uspomena poput zajedničkih koncerata, trenutaka s crvenog tepiha, putovanja i spontane zafrkancije.

Viktorijina čestitka oduševila je njene obožavatelje koji su se i sami u komentarima pridružili s lijepim željama. "Krasni ste... čestitam godišnjicu i želim da i dalje plovite na krilima ljubavi", "Predivno", "Želim vam svu sreću svijeta".

Inače, otkako su se vjenčali 2001. godine, Dino i Viktorija svoju su obitelj proširili s tri sina - Dujom, Rokom i Nikom, a svoje idilične obiteljske trenutke iz privatnog života rado dijele na društvenim mrežama. Tako je otkrila i da su godišnjicu proslavili uz večeru i bliske ljude, što je objavila na Instagram Storyju.

Da se par voli međusobno zezati, Dino je dokazao za vrijeme Viktorijinog sudjelovanja u showu "Ples sa zvijezdama", kada je na Instagramu glumio da je ljubomoran na njenog plesnog partnera Marka Mrkića pa mu je "prijetio" u videima prije njihovog nastupa.

Pročitajte više