Višnjić zezao Ninu Badrić zbog čestitke Ivaniševiću, ona mu brzo spustila

Screenshot: YouTube

NA NAJVAŽNIJE pitanje dana, gdje si bio 9. srpnja 2001., putem Instagrama odgovorila je i Nina Badrić, koja je napeto finale Wimbledona gledala u doista posebnom društvu. Osim toga, s Goranom Ivaniševićem ima i posebnu poveznicu - samo njoj je pristao glumiti u spotu.

"Kao da je jučer bilo, sjećam se finala Wimbledona, sjećam se da sam pjevala u Splitu na čuvenim Melodijama hrvatskog Jadrana. Sjećam se da smo finale gledali Oliver Dragojević, njegov brat Aljoša i ja. Nas troje sami. Da smo se nervirali navijali plakali od sreće kad je Goran digao napokon pehar. Sjećam se Splita koji je u 3 sata organizirao najljepši doček Goranu. Grad je gorio a svima nam je srce bilo na mjestu", napisala je Nina Badrić na Instagramu.

"Koliko nam je živaca samo odnio Goran Ivanišević tada", prisjetila se i dodala: "Bio si i ostao istinska legenda."

U Ninino prisjećanje na Goranovu pobjedu na Instagramu se ubacio njegov imenjak, glumac Goran Višnjić. "Hvala ti od sveg srca...! Čekaj... aaaa... Ivanišević...? Ae... Ništa onda", napisao je Višnjić, a Ninin odgovor nije trebao dugo čekati. "Kad snimiš spot i ti sa mnom onda ću napraviti foto tapetu od tvog lika i djelaaa! Ae", spremno mu je odgovorila.

Iako ne voli kamere, a kamoli uloge u spotovima, Goran Ivanišević je prije deset godina prihvatio Nininu ponudu i pojavio se u spotu za njezin hit "Da se opet tebi vratim", na YouTubeu pregledan 10 milijuna puta.

Pročitajte više