Vlatka Pokos napala Milanovića: Stigla ga je pohlepa i nezajažljivost

Foto: Instagram/Milan Sabic/PIXSELL

VLATKA POKOS na svom je Instagramu komentirala ponašanje predsjednika Milanovića. Uz svoju vlastitu fotografiju Vlatka je napala predsjednika te njegovo ponašanje usporedila s ponašanjem bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

"Kako ostati ravnodušan i apolitičan gledajući ovu strašnu korupciju i lopovluk koja rastače Hrvatsku i isključivi je krivac za njeno zaostajanje u razvoju, unatoč ogromnom potencijalu.Moram izraziti ogromno razočarenje ponašanjem i rječnikom predsjednika Milanovića, koji je u posljednjih nekoliko dana pokazao najgoru stranu svoga karaktera i naravi, unoseći u javni prostor najnižu razinu komunikacije, neprihvatljivu bilo kojem pristojnom čovjeku. Pritom njegova poruka ostaje potpuno izgubljena u luđačkim monolozima bez smisla. Vrhunac njegovog medijskog divljanja je primitivno vrijeđanje dviju zastupnica u Hrvatskom Saboru", započela je Vlatka podužu objavu na Instagramu.

"Strašno je što ljudi koji obnašaju javne dužnosti zaboravljaju da svojim ponašanjem sramote i ponižavaju instituciju koju predstavljaju. Zaboravila je to KGK, a čini se da zaboravlja i Zoran Milanović. Doista je nepojmljivo da čovjek u ozbiljnim godinama nema nimalo samokontrole. Strašno je što si predsjednik države dozvoljava odlaske u opskurne klubove skupa s ministrima aktualne Hrvatske Vlade. Gdje se uživa u prizemnim zadovoljstvima, alkoholu i “hostesama”, prijateljujući s čovjekom koji koristi državno poduzeće i novac hrvatskih poreznih obveznika, poput svoje male prčije", napisala je.

"Kao i mnoge prije njega, stigla ga je vlastita pohlepa i nezajažljivost. U normalnoj državi, ovi "nevini" ministri bi odmah i bez zadrške dali ostavku! Jer svima nam je jasno da se nitko, pa ni Kovačević, nije obogatio od plaće, ma koliko visoka ona bila. Smatram krajnje neukusnim i degutantnim, ponašanje hrvatskih medija koji na prilično benevolentan način prate zbivanja oko Josipe Rimac, koja se ponaša poput neke pravednice i pobjednice iako je odavno trebala biti kaznjena zbog malverzacija i lopovluka kojima se bavi kroz čitavu svoju političku karijeru. Najstrašnije je to što takve bijedne, nemoralne spodobe, uživaju plodove nakaradnih zakona i pravila koje su uhljebi skrojili za sebe, i uživaju u novcu hrvatskih poreznih obveznika još godinu dana nakon što su pod istragom za ozbiljna kriminalna djela", zaključila je Pokos.

Pročitajte više