Whoopi Goldberg: Dok sam primala Oscara, bila sam skroz napušena

WHOOPI GOLDBERG kaže kako se napušila prije no što je krenula na dodjelu Oscara 1991. godine, kada je osvojila tu nagradu za najbolju sporednu ulogu u filmu "Duh". 55-godišnja glumica bila je toliko nervozna prije dodjele da se morala malo smiriti.

"Naučila sam nešto iz tog iskustva. Nemojte se nikada napušiti ako postoji i najmanja šansa da ćete u takvom stanju morati govoriti pred sto milijuna ljudi. Ali bila sam toliko nervozna da sam popušila posljednji joint s travom iz vlastitog kućnog uzgoja. Kada su prozvali moje ime, smrzla sam se i razmišljala, jebemu, broji stepenice, jedna, dvije, tri, sad na pozornicu, joj, znala sam da nisam to smjela napraviti", ispričala je Whoopi.

Glumica dodaje kako ju je odmah poslije dodjele zvala majka, koja je shvatila u kakvom je stanju čim ju je vidjela na pozornici. "Zato sam brže bolje išla pregledati snimku dodjele, ali mislim da se nikako nije vidjelo da sam napušena. Znam da to nije u redu, pušiti joint prije takvog događaja, ali što mogu kada ne pijem alkohol", kaže Whoopi.

Pročitajte više