Wilson ljubavne rane liječi pijačom, a Kate Hudson novim frajerom

KATE HUDSON i Owen Wilson prvo su se "spetljali" na snimanju filma "Svakog gosta tri dana dosta", pa su nakon višemjesečne veze prekinuli. Shrvani se Owen odao alkoholu i tabletama, a svoj je život pokušao okončati rezanjem žila. Glumac se ipak oporavio nakon čega je opet početkom ove godine prohodao s Kate koju je u međuvremenu namjeravao odvesti pred oltar, a par je sada ponovno odlučio okončati svoju vezu.

"To je bio težak prekid, i koliko god ga to boljelo, Owen samo želi nastaviti sa svojim životom. Njegova veza s Kate bila je otvorena i slobodna, a nikako monogamna", rekao je njegov prijatelj. Unatoč prekidu, Kate i Owen navodno su ostali prijatelji i redovito se čuju telefonom. "Owen je jedna tako draga osoba i jako ga volim. Želim mu sve najbolje u životu jer to i zaslužuje", rekla je Kate nakon prekida. No, glumica očito nije puno tugovala zbog razrušene veze, pa se tako bacila u zagrljaj sedmerostrukom pobjedniku Tour de Francea, biciklistu Lanceu Armstrongu s kojim je provela romantični vikend u njegovom domu u Teksasu.

"Kate i Lance u vezi su nekoliko tjedana i ona nikada nije bila sretnija. Oboje su intelektualni, strastveni ljudi i Lance joj u potpunosti odgovara", ispričala je Kateina prijateljica. Glumica i biciklist viđeni su u jednom restoranu u Austinu, a s njima je bilo i njegovo troje djece. Zanimljivo je da je Kate Lancea upoznala preko Owena, a njih dvojica jako su dobri prijatelji. Armstrong se prošle godine razveo od pjevačice Sheryl Crow s kojom je bio u trogodišnjem braku.

A dok se Kate zabavlja u Teksasu s njegovim prijateljem, Owen glumicu pokušava preboljeti odlaskom u striptiz klubove gdje, prema iskazu očevidaca, promatra plavokose plesačice koje su nalik na Kate Hudson. "Owen je u striptiz klubu proveo četiri sata. Bio je jako loše volje i izgledao je potpuno rastreseno. Pio je pivo i gledao utakmicu na televiziji, a razbudio se tek kada je u kubu počela parada od 75 polugolih žena. Neke od njih unajmio je da mu plešu i bilo je očito da mu se sviđaju samo plavuše, nalik na Kate. Jednoj je dao napojnicu od sto dolara", rekao je posjetitelj kluba.

K.H.

Pročitajte više