Zamaglile mu se naočale: Grliću Radmanu maska radila probleme dok je davao izjavu

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

MINISTAR Gordan Grlić Radman sastao se s izaslanstvom HDZ-a Bosne i Hercegovine u Mostaru, a dok je davao izjavu za novinare, zaštitna maska u kombinaciji s naočalama mu je zadala probleme.

Naime, Grliću Radmanu dogodilo se nešto dobro poznato svima koji nose dioptrijske naočale u doba pandemije - naočale su mu se vidno zamaglile.

A Grlić Radman i svi ostali koji muku muče s ovim problemom ovdje mogu pronaći upute kako spriječiti zamagljivanje naočala tijekom nošenja maske.

Inače, zajedno s ministricom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Natašom Tramišak Grlić Radman razgovarao je s predsjednikom HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH Draganom Čovićem.

"Ako želimo BiH u Europskoj uniji i NATO savezu, onda BiH treba postići te standarde vladavine prava i europskih demokratskih vrijednosti. Jedna od tih je i izmjena Izbornog zakona koji će ukinuti diskriminaciju te jamčiti svakom narodu jednakopravnost i adekvatnu političku participaciju u svim tijelima i institucijama", zaključio je.

Pročitajte više